A Take-Two fejese, Strauss Zelnick rendesen beszólt a THQ-nak, miszerint a kiadónak, aki egy ideje már komoly bajban van, körülbelül fél éve lehet hátra. Azt is megmondta, ennek mi az oka, s természetesen a THQ is válaszolt.

Zelnick szerint a THQ azért került bajba, s azért küszködik egy ideje komoly pénzügyi problémákkal, mert jellemzően nem a saját IP-ikre, hanem licenszelt játékokra koncentráltak az elmúlt években. Természetesen a fricskát a THQ sem hagyta szó nélkül, s így reagáltak:

Egyértelmű, hogy Zelnick úr észrevételei pontatlanok és idejétmúltak. Az észrevételei felelőtlenek és tévesek, jobban tenné, ha a saját üzletével foglalkozna!

A THQ-nál akkor lehetett érezni először, hogy komoly baj van, amikor tavaly, a Homefront elkészítését követően bezárta a Chaos Studios-t annak ellenére, hogy a játék üzletileg sikeres volt. Ezt követően pletykák láttak napvilágot, miszerint a kiadó a 2014-es felhozatalát komolyan át kell, hogy alakítsa, persze később a kiadó mindent cáfolt.

Nem zörög a haraszt, tartja a mondás, mindenesetre kár lenne, mert egy komoly szereplő tűnne el a piacról, s ezt igazán sajnálnánk.