A Team Ninja szívesen készítene egy új Ninja Gaiden-játékot, derült ki egy friss interjúból. Bár a stúdió gőzerővel a Nioh 2-n dolgozik, a frencsájzt nem felejtette el a csapat.

A Team Ninja csapata leginkább a Dead or Alive és a Ninja Gaiden-sorozatokról híres, melyhez csatlakozott a Nioh is, aminek legújabb része márciusban jelenik meg. Utoljára 2014-ben jelent mg Ninja Gaiden-játék, Yaiba: Ninja Gaiden Z címmel.

Ryu Hayabusa, a Team Ninja vezetője megerősítette, hogy nem felejtették el a sorozatot, és a jövőben szeretnének egy újabb Ninja Gaiden-játékot készíteni.

Tudjuk jól, hogy rajongóink egy része jobban szeretett volna egy új Ninja Gaiden-t, mint a Nioh 2-t. Mostanában sok ninjás játékkal találkozhatunk, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Nioh 2, vagy a Ghost of Tsushima, ezért jó az időzítés egy remasterre vagy egy remake-re.

Nincs határozott “igen” vagy “nem” válaszuk még, de azok a fejlesztők, akik a korábbi Ninja Gaiden játékokon dolgoztak, szeretnének egy újabbat készíteni a stúdión belül.