A THQ ausztráliai pr irodája cáfolja a kiadó “haláláról” keringő pletykákat, melyet Kevin Dent indított el tegnapi Twitter üzeneteivel. A THQ sajtóközleményben reagált.

A THQ nem törölte a 2014-es év felhozatalát és nem hozott semmilyen döntést a tervezett MMO-val (Warhammer 40,000: Dark Millennium Online – a szerk) kapcsolatban.” áll a sajtóközleményben.

Az üzletmenetünk felülvizsgálata során hoztunk egy döntést, mely szerint a cég a stratégiailag legvonzóbb piacok felé nyit. Ahogy azt már korábban bejelentettük, drámaian csökkentjük a gyermek dobozos játékok szektorában tevékenységünket, ami egyre szembeötlőbb, ahogy a soron következő játékaink megjelennek. A 2012-es és az ezt követő években is a magas színvonalú alapjátékokra és a digitális platform építésére koncentrálunk.

A közlemény ezen felül megemlíti a Saint Row: The Third kimagasló teljesítményét Észak-Amerikában, valamint a WWE 12 világszerte nyújtott értékesítési adatait és a THQ remek eredményeit 2011-ben.

Továbbá felhívják figyelmünket két remek cím közelgő megjelenésére, az UFC Undisputed 3-ra (2012. február 17.) és a Darksiders II-re (2012 június).