Alan Wake’s American Nightmare - Konzol Center
Alan Wake’s American Nightmare
Szerintünk 6.5
Szerintetek N.A.
 

PC-re költözik az Alan Wake’s American Nightmare

A még mindig számítógépen játszóknak jól indul a reggel, ugyanis kiderült, hogy az Alan Wake’s American Nightmare PC-kre is tiszteletét teszi, csakúgy, mint az alapjáték tette néhány hónappal ezelőtt. Hivatalos bejelentés még nincs, de Steam-en már lehet előrendelni.

Bővebben

Alan Wake’s American Nightmare launch trailer

Mind a konzolosok, mind pedig a PC-sek örülhetnek, ugyanis mindkét társaság megkapja a maga Alan Wake adagját, utóbbiak a klasszikus Alan Wake formájában, a konzolosok pedig egy arcade változattal, az American Nightmare-rel. Itt a launch trailer.

Bővebben

Alan Wake’s American Nightmare – 4-5 óra játékidő

Az Alan Wake’s American Nightmare az átlag játékos számára négy-öt órányi kikapcsolódást kíván, nyilatkozta a Remedy a GameTrailers-nek adott interjújában.

Bővebben

Alan Wake’s American Nightmare képek

Hosszú hónapok találgatása ért véget a tavalyi Video Game Awards-on, amikor is kiderült, hogy az Alan Wake következő epizódja nem folytatása lesz az elsőnek, letölthető cím lesz, és az American Nightmare alcímre hallgat.

Bővebben

Alan Wake’s American Nightmare – bővített trailer

A Video Games Awards-on bemutatták az új Alan Wake játékot, ami se nem folytatás, se nem DLC, és az American Nightmare alcímre hallgat. Itt a bővített trailer.

Bővebben

VGA 2011: Alan Wake’s American Nightmare

Ha valami másért nem is, azért biztosan várta az idei Video Game Awards-t, hogy az Alan Wake körüli felhajtásra végre pont kerüljön. Most már 100%, a játék címe: Alan Wake’s American Nightmare.

Bővebben

Alan Wake’s American Nightmare

Még ugyan két nap van hátra a Video Game Awards kezdetéig, most úgy tűnik, végre lehullt a lepel az új Alan Wake játék címéről, a német besorolási testület jóvoltából. Végre.

Bővebben

Remedy: NEM Alan Wake 2 az új Alan Wake

Már épp itt volt az ideje, hogy megszólaljon Alan Wake ügyben a játék készítője, a Remedy Entertainment ugyanis már baromaira untam a sok kavarást. Már biztos: nem Alan Wake 2 lesz az új játék címe.

Bővebben

Mégis Alan Wake 2 lesz az új Alan Wake?

Megy a kavarás a háttérben az új Alan Wake-kel kapcsolatban, amiről egyetlen dolog biztos csak: a játék letölthető formában jelenik meg. De állítólag mégis a második rész lesz.

Bővebben

Az új Alan Wake XBLA játék lesz

Véglegesen eldőlt, hogy az új Alan Wake ját nem dobozos formában jelenik majd meg, hanem letölthető cím lesz Xbox Live Arcade-en, derült ki a Gameinformer híréből.

Bővebben