Aliens: Colonial Marines - Konzol Center
Aliens: Colonial Marines
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Aliens: Colonial Marines – törölték a Wii U-s verziót

Eredetileg márciusban kellett volna megjelennie Wii U-ra az Aliens: Colonial Marines-nek, azonban ez nem így lett. Megindultak a pletykák, hogy valami gond lehet a játék körül, ami most hivatalosan is beigazolódott. A SEGA törölte a projektet.

Bővebben

Hatalmas javítást kapott a PC-s Colonial Marines

Hatalmas, közel 4 gigabájtos javítást kapott a PC-s Aliens: Colonial Marines, mely a Steam-en már elérhető. A patch-ben olyan javításokat is megtalálni, ami egyelőre csak a számítógépekre érhető el, konzolokra nem.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines – az első néhány perc

Holnap kerül az üzletek polcaira a Gearbox Software gondozásában elkészült Aliens: Colonial Marines, melyből most meg tudjuk mutatni az első közel négy percet. Ha valaki megveszi a játékot, ne nézze meg a videót!

Bővebben

Aliens: Colonial Marines – tanulj multiplayer taktikát!

A Gearbox Software gondozásában készülő, s hamarosan megjelenő Aliens: Colonial Marines-ben bizony  fel kell kötni a gatyát azoknak, akik az idegenekkel veszik fel a harcot a játék multiplayer módjában.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines kedvcsináló

A Gearbox Software egy ropogós előzetest tett közzé a hamarosan debütáló Aliens: Colonial Marines játékukból, melynek címe a Listen up Marines! It’s time to Kick Ass!

Bővebben

Aranylemezen az Aliens: Colonial Marines

Az utóbbi évek legígéretesebb Aliens-játéka, a Colonial Marines egy lépéssel közelebb került a megjelenéshez: a Gearbox bejelentette, hogy a játék aranylemezre került, indulhat a sorozatgyártás.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines gépigény

A jövő hónapban debütáló Aliens: Colonial Marines gépigényére immáron nem kell tovább várni, a SEGA ugyanis közzétette a minimum-,  és az ajánlott gépigényt a játékra vonatkozóan.

Bővebben

Újabb sztori trailert kapott az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox gondoskodott róla, hogy velük köszöntsük a 2013-as esztendőt, ugyanis egy újabb, immáron részletesebb sztori trailert kapott a februárban megjelenő Aliens: Colonial Marines.

Bővebben

Sztoritrailert kapott az Aliens: Colonial Marines

A februári megjelenés egyre közeledik, s ezt tudja a Gearbox Software is, ennek okán egy új videoanyagot tettek közzé az Aliens: Colonial Marines játékukból, ami nem más, mint egy a történetet bemutató előzetes. Csekkoljátok!

Bővebben

Aliens: Colonial Marines – friss gameplay

A Gearbox Software jóvoltából néhány külföldi magazin rátette a kezét az Aliens: Colonial Marines egy korai verziójára, s annak rendje és módja szerint megjelentek erről a felvételek is a játék kampány módjából.

Bővebben