Aliens: Colonial Marines - Konzol Center
Aliens: Colonial Marines
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

Aliens: Colonial Marines – az első néhány perc

Holnap kerül az üzletek polcaira a Gearbox Software gondozásában elkészült Aliens: Colonial Marines, melyből most meg tudjuk mutatni az első közel négy percet. Ha valaki megveszi a játékot, ne nézze meg a videót!

Bővebben

Aliens: Colonial Marines – tanulj multiplayer taktikát!

A Gearbox Software gondozásában készülő, s hamarosan megjelenő Aliens: Colonial Marines-ben bizony  fel kell kötni a gatyát azoknak, akik az idegenekkel veszik fel a harcot a játék multiplayer módjában.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines kedvcsináló

A Gearbox Software egy ropogós előzetest tett közzé a hamarosan debütáló Aliens: Colonial Marines játékukból, melynek címe a Listen up Marines! It’s time to Kick Ass!

Bővebben

Újabb sztori trailert kapott az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox gondoskodott róla, hogy velük köszöntsük a 2013-as esztendőt, ugyanis egy újabb, immáron részletesebb sztori trailert kapott a februárban megjelenő Aliens: Colonial Marines.

Bővebben

Sztoritrailert kapott az Aliens: Colonial Marines

A februári megjelenés egyre közeledik, s ezt tudja a Gearbox Software is, ennek okán egy új videoanyagot tettek közzé az Aliens: Colonial Marines játékukból, ami nem más, mint egy a történetet bemutató előzetes. Csekkoljátok!

Bővebben

Aliens: Colonial Marines – friss gameplay

A Gearbox Software jóvoltából néhány külföldi magazin rátette a kezét az Aliens: Colonial Marines egy korai verziójára, s annak rendje és módja szerint megjelentek erről a felvételek is a játék kampány módjából.

Bővebben

Friss előzetesen az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software egy vadonat új előzetest tett közzé az Aliens: Colonial Marines című játékukból, melynek cselekménye a harmadik Alien-film után játszódik. Új ellenségként megjelennek a xenomorfok, először az Alien-játékok történetében. Csekkoljátok!

Bővebben

Új előzetesen az Aliens: Colonial Marines

A GameSpot jóvoltából új előzetest tudunk bemutatni az Aliens: Colonial Marines című játékból, melyben a játék Survivor módja kerül terítékre. A szerepedtől függően vagy túlélned kell, vagy mindenkit megölnöd.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines előzetes

A Gearbox Software nem bízza a véletlenre, hogy a rajongók előrendeljék az Aliens: Colonial Marines című játékukat, éppen ezért egy előzetest is készítettek. Az előrendelői extra négy exkluzív karakter, mindegyikük szerepelt a Bolygó neve: Halál című moziban.

Bővebben

Aliens: Colonial Marines fejlesztői napló

A Gearbox Software a napokban tette közzé annak a fejlesztői napló sorozatnak az első részét, melyet az Aliens: Colonial Marines játékuknak szánnak. A munkálatok jól haladnak, hónapok kérdése, és megérkezik a játék. Ha nem lesz csúszás.

Bővebben