Assassin’s Creed III - Konzol Center
Assassin’s Creed III
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Assassin’s Creed III – eladó Connor tomahawk-ja

Az Assassin’s Creed III új főhősének, Connor-nak tomahawk-ja már több mindenkit megihletett, most azonban valaki pénzt is csinált belőle. Már kapható a játékban szereplő gyilkos fegyver pontos másolata.

Bővebben

Assassin’s Creed III – a havas táj

A legfrissebb képeken megcsodálhatjuk az Assassin’s Creed III hófödte tájait, a képeket elnézve még Jack London is sárgulna az irigységtől, egészen biztosan így képzelte el és írta le ő is a vadont.

Bővebben

Assassin’s Creed III – a prémium kiadások

Gondolom senkit nem lep meg, hogy az október végén megjelenő Assassin’s Creed III az alap kiadáson túl több prémium kiadást is tartalmaz majd. Ezek a Freedom Edition, a Join or Die Edition, és a Special Edition lesznek. Íme a tartalom.

Bővebben

Friss Assassin’s Creed III képek

Az Assassin’s Creed III-ban folytatódik a templomosok és a bérgyilkosok háborúja, csak épp teljesen új környezetben, Észak-Amerikában a Függetlenségi Háború idején. Desmond XVIII. századi felmenők emlékeibe merül.

Bővebben

Így néz ki az Assassin’s Creed III dobozképe

Úgy látszik, ma Assassin’s Creed III lázban égünk, immáron a második hírünkkel lephetünk meg benneteket. A Game Informer leleplezését követően már azt is meg tudjuk mutatni, hogy fog kinézni a játék dobozképe. Ez nem kamu.

Bővebben

Assassin’s Creed III leleplezés

Az elmúlt négy évben Ezio Auditore kalandjait élvezhettük a reneszánsz Itáliában, illetve legutóbb Konstantinápolyban, azonban ennek a történetnek vége. A Game Informer az áprilisi számában leleplezi az Assassin’s Creed III-at.

Bővebben