Assassin’s Creed III - Konzol Center
Assassin’s Creed III
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

12 millió Assassin’s Creed III kelt el

Felbuzdulva az Ubisoft friss bejelentésén, miszerint hamarosan újabb Assassin’s Creed-játék érkezik, a kiadó azt is elárulta, hogy az Assassin’s Creed III, illetve a PS Vita-ra készül Liberation nagyon jól fogyott a játékosok körében.

Bővebben

Februárban érkezik az első Assassin’s Creed III DLC

Az Assassin’s Creed III talán legérdekesebb DLC-jének megjelenése közeledik, azonban az Ubisoft a Tyranny of King Washington DLC-t három fogásban tálalja majd fel a rajongóknak.

Bővebben

7 millió Assassin’s Creed III fogyott egy hónap alatt

Az Assassin’s Creed III megjelenését követő egy hónap alatt 7 millió példányban fogyott el világszerte, s ezzel az Ubisoft legkelendőbb címévé avanzsált elő, melynek a francia kiadó rendkívül örül.

Bővebben

Assassin’s Creed III – így fest a King Washington DLC

Hamarosan megérkezik az első olyan Assassin’s Creed III kiegészítő, mely pusztán fizetős mivoltában lesz megvásárolható. A Tyranny of King Washington DLC azt mutatja be, mi lett volna, ha Washington király lett volna.

Bővebben

Tölthető a brutális Assassin’s Creed III-javítás

Amint arról korábban beszámoltunk, az Ubisoft egy óriási javítócsomagot állított össze, mely a bugoktól hemzsegő Assassin’s Creed III-hoz készült, s mely egyaránt javítja az egyjátékos és a multiplayer mód kisebb-nagyobb hibáit.

Bővebben

Elloptak egy teherautónyi Assassin’s Creed III-at

Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban, ha úgy jobban tetszik, a Benelux államokban most rengeteg Assassin’s Creed III rajongó anyázik, ugyanis egy teherautónyit loptak el a játék Join or Die Edition-jéből.

Bővebben

Assassin’s Creed III – itt a PC-s előzetes

A héten kerül az üzletek polcaira az október utolsó napján, konzolokra már megjelent Assassin’s Creed III, s ebből az alkalomból az Ubisoft egy új előzetest dobott be a köztudatba. A PC-s verzió tartalmilag nem lesz más, mint a konzolos, maximum látványra.

Bővebben

Assassin’s Creed III – brutális javítás érkezik jövő héten

Az Assassin’s Creed III egy bug-os játék. Nagyon-nagyon bug-os. Szinte az összes róla készült tesztben megemlítik ezt. Az Ubisoft nagyon is tisztában van vele, s jövő héten egy akkora javítást ad ki, ami egész Bostont betakarná.

Bővebben

3,5 millió Assassin’s Creed III kelt el egy hét alatt

Az Ubisoft is közzétette első féléves üzleti eredményéről szóló beszámolóját, melyből kiderült, hogy az Assassin’s Creed III megjelenése első hetében 3,5 millió példányban kelt el világszerte.

Bővebben

Assassin’s Creed III – az első teszt

Holnap a videojátékosok által talán legjobban várt nap érkezik, ugyanis az üzletekbe kerül az Assassin’s Creed III (konzolos verziók). Mindenki kíváncsi arra, hogy hogyan sikerült a játék, s bizony, már van képünk róla.

Bővebben