Assassin’s Creed III - Konzol Center
Assassin’s Creed III
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Assassin’s Creed III – így fest a King Washington DLC

Hamarosan megérkezik az első olyan Assassin’s Creed III kiegészítő, mely pusztán fizetős mivoltában lesz megvásárolható. A Tyranny of King Washington DLC azt mutatja be, mi lett volna, ha Washington király lett volna.

Bővebben

Assassin’s Creed III – itt a PC-s előzetes

A héten kerül az üzletek polcaira az október utolsó napján, konzolokra már megjelent Assassin’s Creed III, s ebből az alkalomból az Ubisoft egy új előzetest dobott be a köztudatba. A PC-s verzió tartalmilag nem lesz más, mint a konzolos, maximum látványra.

Bővebben

Assassin’s Creed III végigjátszás – így szerezz pénzt!

Bizonyára te is az Assassin’s Creed III-at nyüstölöd ezerrel, s ha ez így van, akkor arra is rájöttél, hogy pénzből még a játékban sem elég soha, a boldoguláshoz Connor számára is nélkülözhetetlen. Az IGN jóvoltából meg tudjuk mutatni, hogy juthatsz pénzhez.

Bővebben

Assassin’s Creed III launch trailer

Kissé elvetette a sulykot az Ubisoft, annyi videós anyagot tettek már közzé az Assassin’s Creed III-ból, hogy az ember már-már unja. Ezúttal a launch trailer került nyilvánosságra, s ezzel be is fejeztük a videós előzetesek közlését.

Bővebben

Assassin’s Creed III -Desmond előzetese

Október 31. napja már piros betűs ünnep minden Assassin’s Creed rajongó naptárában, érkezik ugyanis Connor, az újdonsült főszereplő. Bár ez attól függ, kit is tekintünk annak, sokan Desmond-ot tartják a sorozat lelkének. Lelkük rajta, ez az előzetes nekik szól!

Bővebben

Assassin’s Creed III multiplayer trailer

Az Ubisoft mára is előrukkolt egy előzetessel az Assassin’s Creed III-ból, melyben ezúttal a multiplayer módot próbálják népszerűsíteni. Bemutatják a játékmódokat, a helyszíneket, a képességeket, egyszóval mindent, ami a többjátékos módból érdekelhet!

Bővebben

Megjelenés előtti traileren az Assassin’s Creed III

A játékok világában jártas emberek már hozzászoktak, hogy egy adott mű megjelenése alkalmából elkészül a “launch trailer”, mely az utolsó előzetes az adott darabból. Az Ubisoft gondolt egyet, s készített egy megjelenés előtti trailert az Assassin’s Creed III-ból.

Bővebben

Assassin’s Creed III – ismét egy televíziós reklám

A tegnapi után újabb televíziós reklám érkezett az Assassin’s Creed III-ból, de kezdjük azt érezni, hogy már a jóból is megárt a sok. A megjelenéséig még bő két hét van hátra, addig még bőven érkezik kóstoló!

Bővebben

Assassin’s Creed III televíziós reklám

Alacsonyan szállnak az Assassin’s Creed III előzetesek, ezúttal a tengeren túl a televízióban sugározott reklámot tudjuk megmutatni teljes valójában. A megjelenésig már csak bő két hét van hátra, addig még biztos betekintést nyerünk Connor kalandjába!

Bővebben

Assassin’s Creed III – a hős születése

Se szeri, se száma az Assassin’s Creed III előzeteseknek, s szerencsére olyan is akad jócskán, mely a kulisszatitkokba avatja be a kíváncsi játékosokat. A legújabb videót az IGN jóvoltából tudjuk megmutatni, melyben a főhős világnézetével, s annak születésével ismerkedhetsz meg.

Bővebben