Assassin’s Creed IV: Black Flag - Konzol Center
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

AC4: Black Flag Jackdaw Edition

Az Ubisoft hamarosan piacra dobja az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Edition-t, mely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza, sőt, a jövőben megjelenőket is.

Bővebben

Önálló játékként jelenik meg az Assassin’s Creed IV: Freedom Cry DLC

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag első, sztori módot kiegészítő DLC-je a korábbi tervekkel ellentétben önálló játékként fog megjelenni február 19-én, PS3, PS4 platformokra, február 25.én pedig PC-re. Az Xbox 360 verzióra még várni kell.

Bővebben

Assassin’s Creed IV: Freedom Cry launch trailer

Mától tölthető az Assassin’s Creed IV első sztori-DLC-je, a Freedom Cry Xbox 360, Xbox One és PC platformokra (holnap jönnek a PS-verziók), s ez alkalomból érkezett egy launch trailer is a cselekményről, mely 15 évvel a játék után játszódik.

Bővebben

Assassin’s Creed IV: Freedom Cry DLC megjelenés

December 17-én érkezik az Assassin’s Creed IV első sztori DLC-je, a Freedom Cry, melyet természetesen a Season Pass-szon keresztül lehet megvásárolni. A névből is jól látszik, hogy itt bizony rabszolgaságról lesz szó, mint ahogy a lenti videó is sugallja.

Bővebben

Assassin’s Creed IV – nextgen összehasonlítás

Ismét előkerült egy összehasonlító videó az Assassin’s Creed IV-ből, mely a két nextgen verziót hasonlítja össze, azaz, Xbox One és a Xbox 360-as változatot. Sasszemeket elő, ember legyen a talpán, aki különbséget lát.

Bővebben

Assassin’s Creed IV – grafikai összehasonlítás

Az IGN készített egy videót, melyben az Assassin’s Creed IV: Black Flag látványvilágát hasonlítja össze PlayStation 3, Xbox 360, Wii U és PlayStation 4 konzolokon. Az eredmény szerintünk meglepő, de győződjetek meg saját szemetekkel róla.

Bővebben

Frissítést kap az Assassin’s Creed IV – natív 1080p PS4-en

Az Ubisoft bejelentette, hogy a napokban egy frissítést kap az Assassin’s Creed IV PlayStation 4-es verziója, melynek következtében a játék már natív 1080p felbontásban fogja borzolni a játékosok idegeit.

Bővebben

Multiplayer előzetest kapott az Assassin’s Creed IV

Egy ideje már a boltokban, jobb esetben a konzolokban az Assassin’s Creed IV, mely ezúttal többjátékos előzetest kapott, hogy kedvet csináljon a sztori befejeztével a multiplayer módhoz. Íme.

Bővebben

Assassin’s Creed IV – a magyar televíziós reklám

Ha szemfüles voltál az elmúlt napok esti óráiban, akkor magad is találkozhattál az Assassin’s Creed IV magyar nyelvű televíziós reklámjával, mely a játék forgalmazójának jóvoltából készült el. Csak így tovább, ez kell a népnek!

Bővebben

Assassin’s Creed IV – PS3 vs PS4

Ha azon morfondírozol, hogy megvárod a PlayStation 4 megjelenését azért, hogy az Assassin’s Creed IV-et már azon játszhasd, akkor tekintsd meg ezt a videót, amiből kiderül, hogy vajon pusztán ezért megéri-e várni.

Bővebben