Assassin’s Creed: Revelations - Konzol Center
Assassin’s Creed: Revelations
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

AC Revelations – The Lost Archive DLC trailer

Két nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Assassin’s Creed: Revelations egy egyjátékos expanziót kap, a kiegészítő címe The Lost Archive. Most mindezt egy traileren is meg tudjuk mutatni.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Lost Archive DLC

Az Assassin’s Creed Revelations története tovább folytatódik jövő héten, a Lost Archive DLC megjelenésével. Azoknak, akiknek nem nyújt vigaszt a játék multiplayer szegmense, és ismét szeretnének Ezioval bonyodalmakat, itt a remek alkalom.

Bővebben

Távozik az Assassin’s Creed: Revelations kreatív igazgatója

Alexandre Amancio, az Assassin’s Creed: Revelations kreatív igazgatója elhagyta az Ubisoftot. A jövőben újabb kihívások elé néz, ráadásul nem a videojáték iparban helyezkedik el.

Bővebben

Érkezik az újabb Assassin’s Creed: Revelations DLC

A tavaly novemberben megjelent Assassin’s Creed: Revelations az első letölthető kiegészítőjét még tavaly megkapta, most azonban újabb expanzió érkezik az alapjátékhoz. S a jó hír, hogy még ebben a hónapban.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Ancestors Pack DLC

Tölthető az Assassin’s Creed: Revelations első kiegészítője, bár egyelőre csak PS3-on, mely újabb karakterekkel bővíti a multiplayer módot. Videó.

Bővebben

AC: Revelations – így készült Konstantinápoly

Az Ubisoft bedobott a köztudatba egy olyan videót, melyen az Ubisoft Montreal munkatársai azt ecsetelik, hogy hogyan is készítették el a játék helyszínét, Konstantinápolyt.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations DLC bejelentés

Az Assassin’s Creed: Revelations megjelenése napján az Ubisoft bejelentette a játékkal kapcsolatos DLC terveit. Jó hír, hogy nem is egy DLC lesz, rossz az, hogy mindegyik árcédulát kap.

Bővebben

Online Pass kell az Assassin’s Creed: Revelations multihoz

A harc tovább folytatódik a használt játékot vásárló gémerek ellen, s ennek már Ezio is részese: a Revelations multijához online pass szükséges, különben nincs játék.

Bővebben

Assassin’s Creed történet összefoglaló

Ma debütál az Assassin’s Creed: Revelations világszerte, s aki csak most ismerkedik a sorozattal, annak nagyon hasznos az a videó, mely a sorozat történetét foglalja össze.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations tesztek

Holnap debütál Ezio Konstantinápolyban, az embargó lejárt, s ennek megfelelően megjelentek az első Assassin’s Creed: Revelations értékelések a külföldi magazinoknál.

Bővebben