Assassin’s Creed: Revelations - Konzol Center
Assassin’s Creed: Revelations
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

AC Revelations – The Lost Archive DLC trailer

Két nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Assassin’s Creed: Revelations egy egyjátékos expanziót kap, a kiegészítő címe The Lost Archive. Most mindezt egy traileren is meg tudjuk mutatni.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Ishak Pasha páncélja

Ha szeretnéd, hogy Ezio egy igazán szép és erős páncélt viselhessen, gyűjtsd össze Ishak Pasha emlékiratait, majd szerezd meg páncélját a sírhelyéből. Ehhez nyújtunk segítséget.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations végigjátszás

Vélhetően már túl vagytok az Assassin’s Creed: Revelations végigjátszásán, de ha még nem, vagy nem sikerült mindegyik szekvenciát 100%-ban szinkronizálnotok, összeállításunk segítségetekre lehet.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Ancestors Pack DLC

Tölthető az Assassin’s Creed: Revelations első kiegészítője, bár egyelőre csak PS3-on, mely újabb karakterekkel bővíti a multiplayer módot. Videó.

Bővebben

AC: Revelations – így készült Konstantinápoly

Az Ubisoft bedobott a köztudatba egy olyan videót, melyen az Ubisoft Montreal munkatársai azt ecsetelik, hogy hogyan is készítették el a játék helyszínét, Konstantinápolyt.

Bővebben

Assassin’s Creed történet összefoglaló

Ma debütál az Assassin’s Creed: Revelations világszerte, s aki csak most ismerkedik a sorozattal, annak nagyon hasznos az a videó, mely a sorozat történetét foglalja össze.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – az első tíz perc

A holnapi napot rajtunk kívül még baromi sokan várják a világon, holnap debütál ugyanis az Assassin’s Creed: Revelations. Most megmutatjuk a játék első tíz percét.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations launch trailer

Elkezdődött. Az Assassin’s Creed: Revelations öt nap múlva jelenik meg, s annak rendje-módja szerint megkapta a maga launch trailerét. Tartsatok ki, már csak pár nap!

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations előzetes

Egy kis kulisszatitok: nem nagyon szeretjük, ha egy játékról nap mint nap újabb és újabb hírek jelennek meg, de az AC Revelations ezalól kivétel. Most a legfrissebb trailert mutatjuk meg.

Bővebben

Videón az Assassin’s Creed: Revelations multiplayer

Már két hét sincs hátra addig, amikor Ezio Konstantinápolyba indul, s megkezdi kalandjait az Assassin’s Creed: Revelations-ben. Egyre több a videó, a multi van most terítéken.

Bővebben