Assassin’s Creed: Unity - Konzol Center
Assassin’s Creed: Unity
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

AC Unity Dead Kings DLC launch trailer

Mától lehet letölteni az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC-jét, bár a PS4-eseknek holnapig várni kell minderre. A megjelenés alkalmából a bővítmény kapott egy launch trailert, íme. 

Bővebben

Assassin’s Creed: Unity -videón a Dead Kings DLC

Napok kérdése, és megérkezik fájdalomdíjként az Assassin’s Creed: Unity Dead King DLC, melybe most a vasárnapi reggeli mellé bele is tudtok kukkantani.

Bővebben

Jövő héten érkezik az AC Unity Dead Kings DLC

Jöv héttől lesz letölthető az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC, a játék első sztori-bővítménye. A DLC-t ingyen tölthetik le mindazok, akiknek az alapjáték már meg van, ez az Ubisoft kompenzációja. 

Bővebben

6,7 GB az Assassin’s Creed Unity új javítása

Tiszteletet parancsoló méretűre sikeredett az Assassin’s Creed: Unity negyedik javítása, mely egy nap késéssel jelent meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. A kiadó már nem tervez nagyobb foltozást a játékhoz. 

Bővebben

Hétfőn jön a negyedik Assassin’s Creed Unity foltozás

Az Ubisoft bejelentette, hogy jövő hétfőn engedi útjára a negyedik nagyobb Assassin’s Creed: Unity javítást, mely vélhetően a játékkal kapcsolatos legtöbb hibát és bugot helyreteszi. 

Bővebben

Ingyen Far Cry 4 jár az AC Unity vásárlóinak

Olybá tűnik, hogy az Ubisoft vezekelni akar, ugyanis ma nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin’s Creed: Unity technikai problémái miatt, és kompenzációt ajánlott fel mindazoknak, akik megvásárolták a játékot. 

Bővebben

Cirkusz van az Assassin’s Creed Unity körül

Ha ettől nem tér észhez az Ubisoft, akkor semmitől: hatalmas a cirkusz az Amerikában tegnap megjelent Assassin’s Creed: Unity körül, ugyanis az minden platformon elképesztő tecnikai problémákkal küzd. Forrong a világ gémer közössége.

Bővebben

Assassin’s Creed Unity – az első fél óra

Holnap reggel 0:01-től tölthető az Assassin’s Creed: Unity, mely természetesen a boltok polcain is tiszteletét teszi. A játékból most meg tudjuk mutatni az első fél órát, akit érdekel, az ne nézze meg, ha érzékeny a spoilerekre! 

Bővebben

AC Unity – Eiffel-torony a francia forradalom idején

Meglehetősen érdekes felvétel került elő az Assassin’s Creed: Unity-ből, mely durván spoileres, s arra ad választ, hogy hogy a fenébe mászhatja meg Arno az Eiffel-tornyot a francia forradalom idején. Az Ubisoft ezt is megoldotta. 

Bővebben

Televíziós reklámon az Assassin’s Creed Unity

Lassan finisébe érkezik az Assassin’s Creed: Unity marketingkampánya, melynek részeként most egy televíziós spotot tudunk megmutatni nektek. Az anyag arról is nevezetes, hogy azt a magyar Digic Pictures készítette. 

Bővebben