Assassin’s Creed: Unity - Konzol Center
Assassin’s Creed: Unity
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

AC Unity Dead Kings DLC launch trailer

Mától lehet letölteni az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC-jét, bár a PS4-eseknek holnapig várni kell minderre. A megjelenés alkalmából a bővítmény kapott egy launch trailert, íme. 

Bővebben

Assassin’s Creed: Unity -videón a Dead Kings DLC

Napok kérdése, és megérkezik fájdalomdíjként az Assassin’s Creed: Unity Dead King DLC, melybe most a vasárnapi reggeli mellé bele is tudtok kukkantani.

Bővebben

Jövő héten érkezik az AC Unity Dead Kings DLC

Jöv héttől lesz letölthető az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC, a játék első sztori-bővítménye. A DLC-t ingyen tölthetik le mindazok, akiknek az alapjáték már meg van, ez az Ubisoft kompenzációja. 

Bővebben

Assassin’s Creed Unity – az első fél óra

Holnap reggel 0:01-től tölthető az Assassin’s Creed: Unity, mely természetesen a boltok polcain is tiszteletét teszi. A játékból most meg tudjuk mutatni az első fél órát, akit érdekel, az ne nézze meg, ha érzékeny a spoilerekre! 

Bővebben

AC Unity – Eiffel-torony a francia forradalom idején

Meglehetősen érdekes felvétel került elő az Assassin’s Creed: Unity-ből, mely durván spoileres, s arra ad választ, hogy hogy a fenébe mászhatja meg Arno az Eiffel-tornyot a francia forradalom idején. Az Ubisoft ezt is megoldotta. 

Bővebben

Televíziós reklámon az Assassin’s Creed Unity

Lassan finisébe érkezik az Assassin’s Creed: Unity marketingkampánya, melynek részeként most egy televíziós spotot tudunk megmutatni nektek. Az anyag arról is nevezetes, hogy azt a magyar Digic Pictures készítette. 

Bővebben

Assassin’s Creed Unity – a szinkron

Egy minőségi játékban elengedhetetlen, hogy remek hanghatások közepette remek hangon szólaljanak meg a karakterek, nem lesz ez másképp az Assassin’s Creed: Unity-vel sem. A legfrissebb videón a legfontosabb karakterek szólalnak meg. 

Bővebben

Xbox One-csomagot kap az Assassin’s Creed Unity

A Microsoft bejelentette a korábban már pletykált Assassin’s Creed: Unity Xbox One-csomagokat, melyek világszerte lesznek elérhetők a játék november 4-én történő megjelenésekor. 

Bővebben

Assassin’s Creed Unity – ízelítő az Xbox One változatból

Egy YouTube-felhasználó jóvoltából most belekukkanthatunk az Assassin’s Creed: Unity kampány módjába. A játék Xbox One-on futott, a felbontás pedig 900p

Bővebben

Assassin’s Creed Unity – a testreszabási lehetőségek

Az Assassin’s Creed Unity-ben lehetőségünk lesz a főhőst, Arnot testreszabni, így egyedi hősöket hozhatunk létre. Erről szól most az Ubisoft legújabb trailere, melyen minderről a játék kreatív direktora mesél.

Bővebben