Batman: Arkham City - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Batman: Arkham City – Harley Quinn DLC

Jó napja volt tegnap mindenkinek, aki szereti a Batman: Arkham City-t, ugyanis a Rocksteady bejelentette, hogy érkezik a játék Game of The Year kiadása, s egyúttal lerántották a leplet a Harley Quinn DLC-ről is.

Bővebben

Újabb Batman: Arkham City DLC-k jönnek decemberben

A Rocksteady Twitter üzenetben tudatta a nagyvilággal, hogy december huszadikán három letölhető kiegészítő érkezik a Batman: Arkham City-hez, melyből az egyik vadi új.

Bővebben

Batman: Arkham City – gond az Xbox 360-as mentésekkel

 Valami rejtélyes dolog történik a Batman: Arkham City Xbox 360-as verziójával, ugyanis egyre nő azon játékosok száma, akik szerint a mentéseik szőrén-szálán eltűnnek.

Bővebben

Kétmillió Arkham City fogyott az első héten

Nagyon úgy tűnik, hogy sokan szerették az Arkham City-t. A Warner Bros. szerint a játék a megjelenése első hetében kétmillió példányban  kelt el világszerte.

Bővebben

A Warner megoldja az Arkham City DLC problémát

A Joystiq egy informátora szerint a Warner Bros. orvosolja az a DLC mizériát, melyről a napokban írtunk. A Batman: Arkham City rajtja nem volt éppen sima.

Bővebben

Gond van a Batman: Arkham City DLC kódokkal

Amerikában már tegnap megjelent a Batman: Arkham City, s a játék hivatalos fórumát panaszok árasztották el a játékhoz mellékelt, pontosabban nem mellékelt DLC kódok miatt.

Bővebben

Batman: Arkham City launch trailer

Egyelőre minden jel arra utal, hogy a Batman: Arkham City hatalmas siker lesz, már amennyire az eddig közzétett tesztekből következtetni lehet erre. Most itt a launch trailer, jövő héten megjelenés.

Bővebben

Batman: Arkham City – a Macskanőhöz online pass kell

Folytatódik a – szerintünk tisztességtelen – harc a használt játékpiac ellen, ezúttal a Batman: Arkham City van soron. Ha játszani akarsz a Macskanővel, új játékot kell venned.

Bővebben

Batman: Arkham City DLC részletek

Még meg sem jelent a Warner Bros. idei vélhetően legnagyobb sikerjátéka, a Batman: Arkham City, máris részletek láttak napvilágot a DLC-kről. Dátumok és árak következnek.

Bővebben

Nem az utolsó rész a Batman: Arkham City

A néhány nap múlva boltokba kerülő Batman: Arkham City-t az Official PlayStation Magazin már tesztelte, és maximális 10/10 pontot adott rá. Nem csoda, hogy a Rocksteady nem fejezi be.

Bővebben