Batman: Arkham City - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Batman: Arkham City – Harley Quinn DLC

Jó napja volt tegnap mindenkinek, aki szereti a Batman: Arkham City-t, ugyanis a Rocksteady bejelentette, hogy érkezik a játék Game of The Year kiadása, s egyúttal lerántották a leplet a Harley Quinn DLC-ről is.

Bővebben

Batman: Arkham City – gond az Xbox 360-as mentésekkel

 Valami rejtélyes dolog történik a Batman: Arkham City Xbox 360-as verziójával, ugyanis egyre nő azon játékosok száma, akik szerint a mentéseik szőrén-szálán eltűnnek.

Bővebben

Batman: Arkham City launch trailer

Egyelőre minden jel arra utal, hogy a Batman: Arkham City hatalmas siker lesz, már amennyire az eddig közzétett tesztekből következtetni lehet erre. Most itt a launch trailer, jövő héten megjelenés.

Bővebben

Batman: Arkham City teszt

A Rocksteady talán maga várja leginkább, hogy az első tesztek megszülessenek idei sikerjátékáról, a Batman: Arkham City-ről. Vajon tényleg annyira jó, mint amilyenre mindenki várja?

Bővebben

Batman: Arkham City Deadshot trailer

Arkham városa az utóbbi időben eléggé csendben volt, most viszont nagy meglepetésre a Rocksteady új karakterről rántja le a leplet. A legfrisebb videón Deadshot, a bérgyilkos.

Bővebben

Batman: Arkham City – videón Riddler

Néhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Riddler testet ölt a Batman: Arkham City-ben, s most a Warner Bros. jóvoltából már videót is tudunk mutatni a feladványok mesteréről.

Bővebben

Batman: Arkham City – Rébusz teaser

A Rocksteady tovább folytatja a karakterek bemutatását, a Macsaknő, Robin és Pingvin után Rébuszt is megismerhetjük, igaz, inkább csak egy teaser formájában.

Bővebben

12 percnyi Batman: Arkham City gameplay

Október tizennyolcadika még relatíve messze van, de akkor lesz csak igazán messze, ha végignézed ezt a 12 perces videót a Warner Bros. gondozásában készülő Batman: Arkham City-ből.

Bővebben

E3 2011 – Batman: Arkham City gameplay

Nem lehet panasz arra a videó mennyiségre, melyet az E3 termel ki hétfő óta. Most a Batman: Arkham City van terítéken, egy negyed órás gameplay, nagyon klassz lett.

Bővebben

Batman: Arkham City – Catwoman trailer

Mi mást akarhatna egy játékos egy Batman játékban, mint magát Batman-t irányítani? Mondjuk a Macskanőt. A Batman: Arkham City-ben erre lesz lehetőség, Catwoman játszható karakter lesz.

Bővebben