Battlefield 3 - Konzol Center
Battlefield 3
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Battlefield 3 – 3,5 millió Premium előfizető van

Az Electronic Arts a napokban nyilvánosságra hozta a 2013-as üzleti év utolsó negyedévének eredményeit, melyből számos érdekes információ derült ki. A még 2011-ben megjelent Battlefield 3 továbbra is zászlóshajója a cég bevételeinek.

Bővebben

Battlefield 3: End Game DLC launch trailer

Utolsó kiegészítőjéhez érkezett a Battlefield 3, mely hatalmas sikert tudhatott magáénak az elmúlt másfél évben. A frappánsan csak End Game DLC-nek keresztelt expanzió mától tölthető (nem mindenkinek), a megjelenés alkalmából itt a launch trailer.

Bővebben

Battlefield 3: End Game DLC megjelenési dátum

A fene se tudja, hogy miért titkolta az Electronic Arts oly sokáig a Battlefield 3 utolsó expanziójának, az End Game DLC-nek a megjelenési dátumát, de a lényeg, hogy most már hivatalos, mikortól is lesz megvásárolható a kiegészítő.

Bővebben

Napi 1 TB adatot hagynak maguk után a Battlefield 3 játékosai

Bár már jóval több mint egy éve jelent meg a Battlefield 3, az annyira népszerű, hogy a játékosok napi szinten több mint 1 terabyte információt generálnak a virtuális csatamezőkön.

Bővebben

BF3: End Game DLC – első képen az Air Superiority játékmód

A 2011 őszén megjelent, s azóta hatalmas sikert aratott Battlefiled 3 az utolsó expanziójához közeleg, mely stílusosan az End Game DLC nevet kapta. A kiegészítőnek többek között lesz egy új játékmódja is, az Air Superiority, melyből van egy friss képünk.

Bővebben

Videón a Battlefield 3: End Game DLC

A DICE jóvoltából először láthatjuk mozgásban a Battlefield 3: End Game DLC-t, a most nyilvánosságra hozott képsorok a kiegészítő tesztvideójából lettek rögzítve.

Bővebben

Az első kép a Battlefield 3: End Game DLC-ből

A Battlefield 3 rajongó lassan kezdhetnek szomorkodni, ugyanis a játék hivatalosan is utolsó expanziója, az End Game DLC heteken belül letölthetővé válik, s ezzel a DICE és az Electronic Arts befejezi a tartalomkészítését a játékhoz.

Bővebben

Battlefield 3 – videón az End Game DLC

A Battlefield 3 által keltett óriási hullám lecsillapodni látszik, a militarista lövölde hamarosan megkapja utolsó DLC-jét, mely találóan az End Game címre hallgat. Egy fejezetnek vége, jöhet a következő!

Bővebben

Battlefield 3: Aftermath DLC launch trailer

Beindult a Battlefield3: Aftermath DLC digitális disztribúciója, s ebből az alkalomból az Electronic Arts a launch trailert sem volt rest megmutatni a közönségnek. Négy új térkép, új járművek, fegyverek, és a Scavenger névre hallgató mód a tartalom a csomagban.

Bővebben

Battlefield 3 – videón az Epicenter pálya

Egy friss videó jelent meg, mely a Battlefield 3-hoz készülő új DLC, az Aftermath egyik pályáját, az Epicenter-t mutatja meg.  A pálya a földrengés sújtotta Iránba kalauzolja el a játékosokat. A DLC új fegyvereket, járműveket és játékmódokat hoz magával.

Bővebben