Battlefield 3 - Konzol Center
Battlefield 3
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Battlefield 3: End Game DLC launch trailer

Utolsó kiegészítőjéhez érkezett a Battlefield 3, mely hatalmas sikert tudhatott magáénak az elmúlt másfél évben. A frappánsan csak End Game DLC-nek keresztelt expanzió mától tölthető (nem mindenkinek), a megjelenés alkalmából itt a launch trailer.

Bővebben

Videón a Battlefield 3: End Game DLC

A DICE jóvoltából először láthatjuk mozgásban a Battlefield 3: End Game DLC-t, a most nyilvánosságra hozott képsorok a kiegészítő tesztvideójából lettek rögzítve.

Bővebben

Battlefield 3 – videón az End Game DLC

A Battlefield 3 által keltett óriási hullám lecsillapodni látszik, a militarista lövölde hamarosan megkapja utolsó DLC-jét, mely találóan az End Game címre hallgat. Egy fejezetnek vége, jöhet a következő!

Bővebben

Battlefield 3: Aftermath DLC launch trailer

Beindult a Battlefield3: Aftermath DLC digitális disztribúciója, s ebből az alkalomból az Electronic Arts a launch trailert sem volt rest megmutatni a közönségnek. Négy új térkép, új járművek, fegyverek, és a Scavenger névre hallgató mód a tartalom a csomagban.

Bővebben

Battlefield 3 – videón az Epicenter pálya

Egy friss videó jelent meg, mely a Battlefield 3-hoz készülő új DLC, az Aftermath egyik pályáját, az Epicenter-t mutatja meg.  A pálya a földrengés sújtotta Iránba kalauzolja el a játékosokat. A DLC új fegyvereket, járműveket és játékmódokat hoz magával.

Bővebben

Így fest a Battlefield 3: Aftermath DLC

A Battlefield 3 soron következő kiegészítőjében mutatja meg a Frostbite 2 motor a foga fehérjét, olyannyira, hogy a DICE egy külön előzetest készített arról, mire is képes az engine a környezettel, ha igazán formába lendül. Videóinterjú a játék producerével.

Bővebben

Videón a Battlefield 3: Aftermath DLC

Decemberben jelenik meg a Battlefield 3 következő expanziója, az Aftermath DLC, melyről információkat már hallottunk, azonban sosem láttuk, hogyan is fest valójában. Az Electronic Arts és a DICE jóvoltából most itt az első előzetes.

Bővebben

Battlefield 3: Armored Kill launch trailer

El kell ismerni, hogy a Battlefield 3 nagyobb siker lett, mint azt vártuk volna, rendszeresen a legnépszerűbb játékok között dekkol immáron egy éve, s a Premium szolgáltatás is szépen fogy. Az Armored Kill DLC megjelenése alkalmából itt a launch trailer.

Bővebben

GC 2012: Szeptemberben érkezik a Battlefield 3: Premium Edition

Az Electronic Arts a tegnapi gamescom sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy szeptemberben érkezik a Battlefield 3: Premium Edition, mely magába foglalja az alapjátékot, és a Battlefield 3 Premium szolgáltatást is. S ez még nem minden.

Bővebben

Battlefield 3 – egy rajongó szemszögéből

Sokan alábecsülték a Battlefield 3-at a szintén tavaly megjelenő Modern Warfare 3-mal szemben, pedig azóta is kirobbanthatatlan a hazai és külföldi toplistákról egyaránt. Amit most mutatunk, az nagyon ütős.

Bővebben