Beyond: Two Souls - Konzol Center
Beyond: Two Souls
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

PS4-re jöhet a Beyond Two Souls

Még áprilisban reppent a pletyka, hogy elkészülhet a Beyond: Two Souls PlayStation 4-re, bár hivatalos bejelentés nem történt. Azóta sem, de most újabb jelek utalnak arra, hogy valóban lesz újgenerációs változat. 

Bővebben

Egymillió felett a Beyond: Two Souls

A Quantic Dream bejelentette, hogy a legújabb játékuk, a Beyond: Two Souls még 2013-ban elérte az egymillió darabos eladási számot. Mindehhez nem is volt szüksége olyan sok időre.

Bővebben

Beyond: Two Souls launch trailer

Az Egyesült Államokban már megjelent a Beyond: Two Souls, s ebből az alkalomból a Sony jóvoltából megkaptuk a játék utolsó előzetesét is, a launch trailert. Íme.

Bővebben

Más lesz a Beyond: Two Souls mint a Heavy Rain

A Sony egy videót tett közzé, melyen a Quantic Dream elnöke, Guillaume de Fondaumiere arról beszél, hogy miben is különbözik a Beyond: Two Souls a Heavy Rain-től. Megjelenés jövő héten pénteken, addig játsszatok a demóval!

Bővebben

Tölthető a Beyond: Two Souls demója

A tegnapi nap óta elérhető PSN-en a Beyond: Two Souls demója, mely a játékból egész sokat enged láttatni, ugyanis két küldetést is megcsinálhatunk a próbaverzióban. A véglegest meg cenzúrázták.

Bővebben

Beyond: Two Souls – videón a Special Edition

A Beyond: Two Souls kiadója egy speciális kiadást állít össze a rajongóknak, mely ezúttal külön előzetest kapott: egyedi fémtok, speciális küldetés, avatar és téma is lesz a prémium kiadás vásárlóinak ajándéka. Íme.

Bővebben

Félórányi Beyond: Two Souls

Október másodikától lesz elérhető a Beyond: Two Souls demója, azonban az All Games Beta jóvoltából máris megnézhetjük annak végigjátszását. SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Bővebben

17 millió fontba került a Beyond: Two Souls

Az év hátralévő részének leginkább várt PlayStation 3-exkluzív játéka a Beyond: Two Souls, melynek produkciós költsége természetesen töredéke annak, amibe mondjuk a GTA V került, de még így is szeretném ezt a summát az asztalomra.

Bővebben

Televíziós reklámon a Beyond: Two Souls

A Beyond: Two Souls alighanem az őszi szezon legspirituálisabb játéka lesz, mely megkapta első televíziós reklámját. A PlayStation 3-exkluzív remek október 11-én kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Vaskos Beyond: Two Souls játékmenet érkezett

Titkos favorit az idei felhozatalban a Quantic Dream-féle Beyond: Two Souls, melyből most egy terjedelmes, tizenhat perces in-game felvétel érkezett. Érdemes lesz továbbra is rajtatartanunk a szemünket!

Bővebben