Beyond: Two Souls - Konzol Center
Beyond: Two Souls
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Beyond: Two Souls launch trailer

Az Egyesült Államokban már megjelent a Beyond: Two Souls, s ebből az alkalomból a Sony jóvoltából megkaptuk a játék utolsó előzetesét is, a launch trailert. Íme.

Bővebben

Más lesz a Beyond: Two Souls mint a Heavy Rain

A Sony egy videót tett közzé, melyen a Quantic Dream elnöke, Guillaume de Fondaumiere arról beszél, hogy miben is különbözik a Beyond: Two Souls a Heavy Rain-től. Megjelenés jövő héten pénteken, addig játsszatok a demóval!

Bővebben

Beyond: Two Souls – videón a Special Edition

A Beyond: Two Souls kiadója egy speciális kiadást állít össze a rajongóknak, mely ezúttal külön előzetest kapott: egyedi fémtok, speciális küldetés, avatar és téma is lesz a prémium kiadás vásárlóinak ajándéka. Íme.

Bővebben

Félórányi Beyond: Two Souls

Október másodikától lesz elérhető a Beyond: Two Souls demója, azonban az All Games Beta jóvoltából máris megnézhetjük annak végigjátszását. SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Bővebben

Televíziós reklámon a Beyond: Two Souls

A Beyond: Two Souls alighanem az őszi szezon legspirituálisabb játéka lesz, mely megkapta első televíziós reklámját. A PlayStation 3-exkluzív remek október 11-én kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Vaskos Beyond: Two Souls játékmenet érkezett

Titkos favorit az idei felhozatalban a Quantic Dream-féle Beyond: Two Souls, melyből most egy terjedelmes, tizenhat perces in-game felvétel érkezett. Érdemes lesz továbbra is rajtatartanunk a szemünket!

Bővebben

Októberben érkezik a Beyond: Two Souls demója

A Sony ma bejelentette, hogy a Beyond: Two Souls októberben próbaváltozatot kap, azaz, a megjelenés előtt kipróbálhatja mindenki, aki szeretné. Könnyen lehet, hogy a játék lenyomja a túlságosan is puncsolt The Last of Us-t.

Bővebben

Beyond: Two Souls – Willem Dafoe és Ellen Page

A Quantic Dream-nek két nem kisebb hollywoodi sztárt, mint Willem Dafoe-t és Ellen Page-t sikerül megnyernie a Beyond: Two Souls-hoz, mely egészen biztosan rányomja majd bélyegét a játékra. Ezúttal a két főszereplő szólal meg.

Bővebben

Második fejlesztői naplón a Beyond: Two Souls

A Quantic Dream idei nagy durranása, a Beyond: Two Souls megkapta a maga második fejlesztői naplóját, melyen David Cage, a játék atyja néhány fejlesztővel karöltve mesélnek a játék kulisszatitkairól, a játékmenetről, és a megújult kezelőfelületről.

Bővebben

Kulisszák mögött a Beyond: Two Souls

A Quantic Dream javában dolgozik a Heavy Rain spirituális folytatásán, a Beyond: Two Souls című játékán, s most meg is mutatták, hogy mennyire. A legfrissebb videón a csapat beavat a játék motion capture felvételeibe, s megszólalnak a fejlesztők is.

Bővebben