Borderlands 2 - Konzol Center
Borderlands 2
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Április közepén jön az utolsó Borderlands 2 DLC

A Gearbox bejelentette, hogy április 15-től lesz letölthető a Borderlands 2 utolsó Hedhunter-DLC-je, a Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax. A bejelentés mellé küldtek egy előzetest is, melyet már meg is nézhetsz. 

Bővebben

DLC-t kap Valentin-napra a Borderlands 2

A Borderlands 2 Valentin-nap alkalmából egy bővítményt kap, melynek címe a Mad Maxxi and the Wedding Day Massacre. Ez lesz a negyedik DLC a sorozatban, ezúttal 3 dollárt kell érte fizetni, s február 11-től lesz elérhető.

Bővebben

Borderlands 2 – launch traileren az utolsó DLC

Ez is eljött kérem szépen, a Borderlands 2 megkapta a maga utolsó bővítményét, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep címmel. A bővítményért 800 MS pontot, vagy 9,99 dollárt kell fizetni, ha nincs kéznél a Season Pass. Íme a launch trailer.

Bővebben

Borderlands 2 – bemutatkozik Krieg

Holnap válik letölthetővé a Borderlands 2 új karaktere, Krieg, akiért 800 MS pontot, vagy 10 dollárt kell fizetni. A Season Pass sem jó hozzá. A megjelenés alkalmából a fickó egy külön előzetest kapott.

Bővebben

Hamarosan érkezik a Borderlands 2 új DLC-je

A Gearbox Software a hétvég PAX East-en bejelentette, hogy a Borderlands 2 áprilisban új bővítményeket kap, lesz új karakter, sztori DLC és új fegyverek is.

Bővebben

Borderlands 2 – Sir Hammerlock’s Big Game Hunt DLC videó

Január 15-én válik letölthetővé a Borderlands 2 legújabb kampány DLC-je, mely a keresztségben a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt címet kapta. Az expanzió megkapta a maga előzetesét, melyet ajánlunk figyelmetekbe!

Bővebben

Borderlands 2 – videón a Mr. Torgue DLC

Nem is olyan rég jelent meg a Borderlands 2, s a Gearbox tegnap a játékhoz már a második expanziót mellékelte, ezúttal Mr. Torgue’s Campaign of Carnage címmel. Ha bele szeretnél nézni, itt a remek alkalom, mielőtt megvásárolnád!

Bővebben

Borderlands 2 launch trailer

Pénteken kerül az üzletek polcaira a Borderlands 2, ebből az alkalomból a Gearbox Software közzétette a játék launch trailer-ét. Az első rész szerelmesei egészen biztos, hogy a folytatást is kedvelni fogják, új karakterek, átalakult játékmenet és nagyobb világ vár rájuk.

Bővebben

Kétórás Borderlands 2 előzetes

A Borderlands rajongók már tűkön ülve várják, hogy a megjelenésig hátralévő két hét valahogy leteljen, s kezükbe vehessék a sorozat második epizódját. Az IGN munkatársai ezt már meg is tették, és egy kétórás videón szedik ízeire a játékot.

Bővebben

Borderlands 2 – ilyen lesz a kooperatív mód

Nem karcsú, pontosabban egyórás gameplay felvétel érkezett Randy Pitchford kommentálásában, melyben megnézheted, hogyan is néz ki a Borderlands 2 kooperatív módja. Bár lesz természetesen egyjátékos mód, a játék sava-borsa a co-op mód.

Bővebben