Bulletstorm - Konzol Center
Bulletstorm
Szerintünk 6.5
Szerintetek N.A.
 

Megbukott a Bulletstorm

Az Epic Games gyakorlatilag egy fillért nem keresett a Bulletstormon, a játék megbukott, ismerte el Mike Capps, miközben a stúdió jövőbeli terveiről is mesélt.

Bővebben

Bulletstorm Blood Symphony DLC

A Bulletstorm gyakorlatilag arról szól, hogy minél változatosabban likvidáld ellenfeleidet, s a most megjelent Blood Symphony DLC-vel ez még élvezetesebb, mint korábban.

Bővebben

Bulletstorm – Gun Sonata DLC

Az Electronic Arts a Bulletstorm megjelenését egy bejelentéssel ünnepelte, miszerint hamarosan érkezik a játék első DLC-je, a Gun Sonata csomag.

Bővebben

Bulletstorm – demó trailer

Forr a levegő a Bulletstorm háza táján, ahogy közeleg a februári megjelenés. Ma bejelentették, hogy holnap érkezik a játék demója, s ez alkalomból egy trailer-t is közzétettek.

Bővebben

Bulletstorm – kötélhúzás skillshot

Egy újabb teaser látott napvilágot a Bulletstorm játékból, melyben egy újabb, kötélhúzás névre hallgató skillshot-ot ismerhetünk meg. Nomen est omen.

Bővebben

Bulletstorm előzetes

A Bulletstorm az FPS játékok eddig megszokottól eltérő teljesen új megközelítése, a játék mottója a “Kill with Skill”, azaz, gyilkolj a képességeiddel. A játék egy futurisztikus konföderáció történetét meséli el, amit elit zsoldosok egy csapata védelmez, a Dead Echo.

Bővebben

Bulletstorm trailer

Amikor utoljára írtunk a Bulletstorm játékról, még javában folyt a fejlesztés, s az első képeket tettük közzé. Azóta fél év telt el, s a People Can Fly fejlesztői az utolsó biteket teszik helyre a játékban. Ma napvilágot látott egy rendkívül pörgős in-game videó, melyet rögtön meg is osztunk veletek.

Bővebben