Call of Duty: Black Ops 2 - Konzol Center
Call of Duty: Black Ops 2
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Így néz ki a Black Ops 2: Apocalypse DLC

Az Activision a múlt hét folyamán jelentette be a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó DLC-jét, mely az Apocalypse nevet kapta a keresztségben. A bejelentést követően már látnivaló is van az utolsó expanzióról.

Bővebben

Black Ops 2 – ingyenes a Revolution DLC

A Call of Duty: Black Ops 2 egy hatalmas frissítést kapott Xbox 360 és PS3 platformokon, melyben számos technikai foltozás mellett az Xbox 360-on játszók ingyen megkapták a Revolution DLC-t. Igen, csak ők.

Bővebben

Black Ops 2: Mob of the Dead trailer

A Black Ops 2 soron következő DLC-je, az Uprising tartogat egy zombis módot, s ebből az alkalomból a Treyarch készített egy külön videót, mely kizárólag az élőhalottakkal foglalkozik. A játékmód neve Mob of the Dead.

Bővebben

Hivatalos a Black Ops 2: Uprising DLC

Az Activision a korábbi szivárgásokat megerősítve bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 Uprigins DLC valóban létezik, és a kiegészítő hamarosan meg is jelenik. A bejelentés mellé egy előzetest is mellékeltek.

Bővebben

Black Ops 2: Orientation az új DLC címe?

A Call of Duty: Black Ops 2 következő kiegészítője az Orientation címet viselheti, már ha hinni lehet annak az információnak, ami tegnap este került napvilágra. A DLC címére és tartalmára egy promóciós poszter utal.

Bővebben

CoD Black Ops 2 – dupla XP hétvége

A Call of Duty: Black Ops 2 rajongóinak lesz mit csinálni a hétvégén, ugyanis a játék multiplayer szegmensében dupla tapasztalati pontot osztogatnak annak, aki beteszi a lábát.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC

Megjelenését követően két hónappal már úton van a Black Ops 2 első letölthető expanziója, mely a Revolution DLC nevet kapta a keresztségben. A megjelenési dátumról hivatalos információ nincs, pletykált azonban igen.

Bővebben

Harmadával olcsóbb a Black Ops 2

Ha van még valaki, aki nem játszott a Call of Duty: Black Ops 2-vel, de szeretne, akkor most jó alkalma nyílik rá, ugyanis az Amazon.com leárazta a játékot, egészen pontosan 30%-kal.

Bővebben

Black Ops 2 – 15 nap alatt 1 milliárd dollárt termelt

Annak ellenére, hogy néhány elemző már kezdte megcibálni a vészharangot a Call of Duty-franchise felett, a legújabb iteráció, a Black Ops 2 abszolút rekorder a sorozat történetében azzal, hogy az egymilliárd dolláros bevételt tizenöt nap alatt érte el!

Bővebben

500 millió dollárt termelt a Black Ops 2 az első nap

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 több, mint 500 millió dollárt termelt az Activision konyhájára a megjelenését követő egyetlen nap alatt, ezzel az év legerősebb szórakoztatóipari rajtját mondhatja magáénak a játék.

Bővebben