Call of Duty: Black Ops 2 - Konzol Center
Call of Duty: Black Ops 2
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Így néz ki a Black Ops 2: Apocalypse DLC

Az Activision a múlt hét folyamán jelentette be a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó DLC-jét, mely az Apocalypse nevet kapta a keresztségben. A bejelentést követően már látnivaló is van az utolsó expanzióról.

Bővebben

Black Ops 2: Mob of the Dead trailer

A Black Ops 2 soron következő DLC-je, az Uprising tartogat egy zombis módot, s ebből az alkalomból a Treyarch készített egy külön videót, mely kizárólag az élőhalottakkal foglalkozik. A játékmód neve Mob of the Dead.

Bővebben

Hivatalos a Black Ops 2: Uprising DLC

Az Activision a korábbi szivárgásokat megerősítve bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 Uprigins DLC valóban létezik, és a kiegészítő hamarosan meg is jelenik. A bejelentés mellé egy előzetest is mellékeltek.

Bővebben

CoD Black Ops 2 – dupla XP hétvége

A Call of Duty: Black Ops 2 rajongóinak lesz mit csinálni a hétvégén, ugyanis a játék multiplayer szegmensében dupla tapasztalati pontot osztogatnak annak, aki beteszi a lábát.

Bővebben

Mass Effect 2 lemez a Black Ops 2 helyett

Az év citromdíjára jogosan pályázhat a Call of Duty: Black Ops 2 forgalmazója az Egyesült Államokban, ugyanis a játék PC-s verziójába a második lemezen nem az adott játék, hanem a Mass Effect 2 található! Videónk is van róla!

Bővebben

Black Ops 2 – videón a Carrier pálya

Az IGN magazin jóvoltából betekintést nyerhetünk a jövő héten megjelenő Call of Duty: Black Ops 2 egyik multiplayer térképébe, a Carrier-be. Az átgondolt többjátékos módra több millió rajongó van kiéhezve, íme, hogy mit kaptok a pénzetekért!

Bővebben

COD: Black Ops 2 – így fest a Nuketown 2025

Az Activision közétette a Call of Duty: Black Ops 2 egyik multiplayer térképének, a Nuketown 2025-nek az előzetesét, melyet csak azok kapnak majd meg, akik a játék két prémium kiadásának egyikét rendelték elő, vagy vásárolják meg.

Bővebben

Élőszereplős előzetesen a Black Ops 2

A Call of Duty: Black Ops II két hét múlva már az üzletek polcain figyel, ebből az alkalomból egy élőszereplős előzetes készült Guy Ritchie kezei alatt. Úgy tűnik, önmagában a sokmilliós büdzsé már kevés, kellenek hozzá a híres emberek is.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops 2 launch trailer

A tegnapi Anglia-Lengyelország világbajnoki selejtező labdarúgó mérkőzés szünetében került bemutatásra a COD: Black Ops 2 legújabb előzetese, mely egyben launch trailer is. Igaz, a megjelenés még odébb van. Csekkoljátok!

Bővebben

Call of Duty Elite – ingyenes lesz a Black Ops 2-höz

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty Elite, a franchise fizetős szolgáltatása ingyenes lesz a Black Ops 2-höz. Megtartja ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint akkor, amikor még fizetni kellett érte.

Bővebben