Call of Duty: Black Ops - Konzol Center
Call of Duty: Black Ops
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

A Black Ops nyerte a legjobb játékbefejezés címet

Nem elég, hogy kis hazánkban még mindig a Battlefield 3 a legnépszerűbb játék, ma az is kiderült, hogy a Guiness szerint a Call of Duty: Black Ops rendelkezik a valaha volt legjobb játékbefejezéssel. Hiába, ez egy ilyen nap, de legalább már nincs sok hátra belőle.

Bővebben

Húszmillió eladott COD: Black Ops térképcsomag

Középső ujját felfelé mutatja a Call of Duty: Black Ops a fél világnak, s ha az nem elég valakinek, hogy a legjobban fogyó videójáték, most a térképcsomagjai is rekordot döntöttek.

Bővebben

15 millió COD: Black Ops fogyott

15 millió Call of Duty: Black Ops talált gazdára az USA-ban, derült ki tegnap egy befektetői konferencián, ami viszont érdekes, hogy ezt az Ubisoft árulta el nekünk!

Bővebben

A Black Ops lenyomja a Gears of War 3-at online

Major Nelson időnként azzal szórakozik blogján, hogy rangsorolja azokat a játékokat, melyeket a legtöbben nyomnak multiban az Xbox Live rendszerén. Még mindig a Black Ops vezet.

Bővebben

Jövő héten jön a Rezurrection DLC PS3-ra

Már csak egy hét, és letelik a Call of Duty: Black Ops Rezurrection DLC Xbox 360 exkluzivitása, jövő héten a Sony konzolján és PC-n is tiszteletét teszi a zombiparádé.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – így készült a Rezurrection DLC

Az Activision egy nagyon klassz kis videót tett közzé a közelgő Rezurrection DLC-ből, illetve azt mutatja be, hogyan készült a DLC.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – Rezurrection DLC

A Call of Duty: Black Ops következő DLC-je egyértelműen a zombikra lett kihegyezve, s a Treyarch jóvoltából most megnézhetünk egy kulisszák mögötti videót erről.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – Rezurrection DLC

A tegnapi Activision sajtótájékoztatón elhangzott, hogy augusztus végén érkezik meg a Call of Duty: Black Ops negyedik DLC-je, a Rezurrection. Először csak Xbox 360-ra.

Bővebben

Rekordot döntött a Black Ops az Egyesült Királyságban

A Call of Duty: Black Ops egy újabb rekordot tudhat mostantól magáénak, ugyanis az Egyesült Királyságban ez lett a valaha legtöbb példányban elkelt játék.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops Annihilation DLC

Az Activision hivatalosan megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Opsk övetkező DLC-je, az Annihilation június 28-án érkezik, először csak Xbox Live-ra. Dupla XP-s hétvége is lesz.

Bővebben