Call of Duty: Black Ops - Konzol Center
Call of Duty: Black Ops
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Call of Duty: Black Ops – így készült a Rezurrection DLC

Az Activision egy nagyon klassz kis videót tett közzé a közelgő Rezurrection DLC-ből, illetve azt mutatja be, hogyan készült a DLC.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – Rezurrection DLC

A Call of Duty: Black Ops következő DLC-je egyértelműen a zombikra lett kihegyezve, s a Treyarch jóvoltából most megnézhetünk egy kulisszák mögötti videót erről.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops Annihilation DLC

Az Activision hivatalosan megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Opsk övetkező DLC-je, az Annihilation június 28-án érkezik, először csak Xbox Live-ra. Dupla XP-s hétvége is lesz.

Bővebben

COD: Black Ops – dupla XP hétvégén

Tegnap jelent meg a Treyarch játékának, a COD Black Ops-nak a második DLC-je, az Escalation, s az Xbox Live-on ez alkalomból pontvadászat kezdődik a hétvégén.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – zombis DLC

A következő Call of Duty: Black Ops DLC-be az Activision hollywoodi stábot vont be. Az Escalationcímű letölthető kiegészítőben a főszerep a zombiké.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – Escalation DLC trailer

A hónap elején írtunk arról, hogy egy ausztrál oldal megszellőztette a Call of Duty: Black Ops következő DLC-jét, az Escalation-t. Most már trailer is van hozzá.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops végigjátszás (veterán mód)

Tekintettel a Call of Duty: Black Ops hatalmas sikerére, a következő végigjátszásunkat ebből a játékból tesszük közzé.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops – PS3 DLC megjelenés

Bár 2012-ig az Xbox 360 kapja meg elsőnek az összes Call of Duty: Black Ops DLC-t, úgy tűnik, az exkluzivitás időtartama nem túl hosszú. Az első DLC, a First Strike március elején érkezik PS3-ra. Az Xbox 360 kizárólagossága nem tartott sokáig, gyakorlatilag egyetlen hónap előnyt élvezett a PS-mal szemben.

Bővebben

Call of Duty: Black Ops DLC pályák

 Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy hamarosan érkezik a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, a First Strike, melyben négy pálya lesz elérhető. Most egy kicsit bővebben mutatjuk be a pályákat, videóval a végén.

Bővebben