Call of Duty: Ghosts - Konzol Center
Call of Duty: Ghosts
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Áprilisban jelenik meg az új CoD: Ghosts-DLC

Április 3-án lesz letölthető a Call of Duty: Ghosts második bővítménye, a Devastation, melyet Xbox One és Xbox 360 platformokra kaparinthatsz meg.  S hogy mi lesz benne? Hát a szokásos cuccok, fegyverek és térképek. 

Bővebben

CoD Ghosts – előzetesen a testreszabós DLC

Tegnap óta tölthető a Call of Duty: Ghosts új, testreszabós DLC-je, mely gyakorlatilag tíz kisebb csomagból áll, s mellyel fekszereklseinket, karaktereinket, kiegészítőinket lehet testreszabni.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – ezért vegyél season pass-t

Az Activision minél nagyobb számban igyekszik rávenni a rajongókat, hogy vásárolják meg a season pass-t a Call of Duty: Ghosts-hoz, s ehhez készített egy előzetest is, melyben felsorolja az érveket, hogy miért érdemes erre pénzt költeni.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – egymilliárd dollár egy nap alatt

Még csak tegnap jelent meg világszerte a Call of Duty: Ghosts, mégis elég volt neki egy nap ahhoz, hogy elérje az egymilliárd dolláros forgalmat! A forgalom szón van a hangsúly, ugyanis ez a bevétel a boltoknak leszállított példányokból származik.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts teszt

A mai napon került az üzletek polcaira Amerikában a Call of Duty: Ghosts, s ezzel párhuzamosan a teszteket sújtó embargó is megszűnt létezni. Megérkeztek az első pontszámok, melyek sok jóval nem kecsegtetnek.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – élőszereplős előzetes

Megan Fox is megjelenik abban az élőszereplős előzetesben, melyet a Call of Duty: Ghosts kapott a napokban, immáron nem először. A vicces kedvcsinálóra szükség is van, ugyanis a játék holnap debütál Amerikában.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – a Free Fall multiplayer térkép

Az Activision jóvoltából ismét belekukkanthatunk a Call of Duty: Ghosts többjátékos módjába, ezúttal a Free Fall térképen tehetünk virtuális kirándulást. A többjátékos pálya dinamikus, a felhőkarcolók összeomlása alaposan átrendezi a terepet.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – 720p Xbox One-on, 1080p PS4-en

Bár még meg sem jelentek a következő generációs konzolok, javában dúl az Xbox One és a PlayStation 4 harcra, melyben olaj lesz a tűzre az alábbi hír, miszerint nem egyforma felbontásban képes a két konzol a Call of Duty: Ghost-ot.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – “kib*szott jól néz ki”

A Microsoft tervezésért felelő direktora, Alberto Panello volt szerencsés, és láthatta a Call of Duty: Ghosts-t Xbox One-on, és elmondása szerint a játék “kib*szott jól néz ki”.

Bővebben

Call of Duty: Ghosts – 50GB telepítés PS4-en

Újabb sokkoló információ derült ki az egyik PlayStation 4-re is megjelenő játékról, nevezetesen, a Call of Duty: Ghosts-ról, miszerint a telepítés során 50GB információ kerül a konzol merevlemezére. Az rengeteg.

Bővebben