Call of Duty: Modern Warfare 3 - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Modern Warfare 3: Chaos Pack előzetes

Kis kavarodást csinálnak a Modern Warfare 3 DLC-k, könnyen össze lehet téveszteni, hogy akkor mi mikor is érkezik. Akinek nincs Elite előfizetése, az a harmadik DLC-t csak szeptember 13-tól töltheti le, melyből most friss előzetes érkezett.

Bővebben

Modern Warfare 3 – így fest a Chaos Pack DLC

Ha szemfüles voltál, akkor már tegnap eltapsolhattál 1200 MS Pontot Xbox LIVE-on a Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó előtti DLC-jére, melyhez a megjelenés alkalmából friss előzetest raktak össze a készítők.

Bővebben

Így festenek az új Modern Warfare 3 pályák

A Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberben kapja meg az utolsó letölthető kiegészítőjét, mellyel már magunk is többször foglalkoztunk. A részletek ismertek, láttunk már belőle mozgóképet is, most tíz friss képen feszítenek a pályák.

Bővebben

Modern Warfare 3 – az utolsó DLC részletei

Szeptemberben debütál a Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó DLC-je, a Final Assault (nomen est omen), melyről most megtudtuk, hogy valójában mit is tartalmaz, és pontosan mikor is jelenik meg.

Bővebben

Modern Warfare 3 – kiszivárgott szeptemberi DLC gameplay

A Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várható letölthető kiegészítőjéből idő előtt kiszivárgott egy gameplay felvétel, melyet egy ismeretlen felhasználónak köszönhetünk. A pálya neve Parish.

Bővebben

Call of Duty dupla XP hétvége

Egy percig se gondold, hogy miután a Battlefield 3 rajongók egész hetes dupla XP eseménynek örvendeznek, addig a fő versenytárs, a Call of Duty franchise lemarad. A Black Ops és a Modern Warfare 3 is csatlakozik az ünnephez.

Bővebben

Modern Warfare 3 Collection 2 PSN-en

PlayStation 3-on játszó Call of Duty regruták figyelem! Az Activision és az Infinity Ward bejelentette, hogy június 21-én PSN-re érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2, természetesen vadonat új tartalmakkal.

Bővebben

Új játékmódot kap a Modern Warfare 3

A Call of Duty: Modern Warfare 3 regrutái dörzsölhetik a tenyereiket, ugyanis az Infinity Ward jóvoltából hamarosan új multiplayer játékmóddal gazdagodok a legnépszerűbb lövölde.

Bővebben

Lassuló Modern Warfare 3 eladások

Bár a Modern Warfare 3 ragyogó startot vett tavaly őszi indulásakor, nem tudja lepipálni a 2010-ben kiadott Call of Duty: Black Ops játékot. Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare 3 eladásai lanyhulnak, a játék veszít sikeréből.

Bővebben

Modern Warfare 3 – dupla XP hétvége lesz

Az MP1st értesülései szerint, a soron következő hétvégén az Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 dupla XP hétvégét tart, azonban csak és kizárólag az Xbox 360 tulajok részesülhetnek e kegyben.

Bővebben