Call of Duty: Modern Warfare 3 - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Modern Warfare 3 – így fest a Chaos Pack DLC

Ha szemfüles voltál, akkor már tegnap eltapsolhattál 1200 MS Pontot Xbox LIVE-on a Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó előtti DLC-jére, melyhez a megjelenés alkalmából friss előzetest raktak össze a készítők.

Bővebben

Modern Warfare 3 – kiszivárgott szeptemberi DLC gameplay

A Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várható letölthető kiegészítőjéből idő előtt kiszivárgott egy gameplay felvétel, melyet egy ismeretlen felhasználónak köszönhetünk. A pálya neve Parish.

Bővebben

Elérhető a Modern Warfare 3 első DLC-je

Az Activision a mai nap elérhetővé tette a sorozatban első multiplayer expanzióját a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, egyelőre kizárólag Xbox Live-on. A csomagban két térkép található, a Liberation és a Piazza.

Bővebben

Call of Duty: Modern Warfare 3 végigjátszás

Kedd óta tarol világszerte a Call of Duty: Modern Warfare 3, s most közzétesszük a játék végigjátszását, ha másért nem is, hogy megnézhesd, mások hogyan csinálják.

Bővebben

A Modern Warfare 3 első negyedórája

Remélem senki nem orrol meg ránk, hogy ez már sorban a harmadik Modern Warfare 3-as hírünk, de hát mit tegyünk, ha holnap jelenik meg a játék. Itt a kampány első negyedórája.

Bővebben

Call of Duty: Modern Warfare 3 történet

Ha egyike vagy azon játékosoknak, akik szívesen belevetnék magukat a legújabb Call of Duty lövöldébe, de nem tudod, hogy miről is szól az egész, akkor az alábbi összeállítás neked való.

Bővebben

Modern Warfare 3 magyar launch trailer

Immáron második alkalommal lephetünk meg Titeket egy olyan trailerrel, melyet egy lelkes olvasónk készít el professzionális minőségben. Itt a magyar MW3 launch trailer.

Bővebben

Négyórányi Modern Warfare 3 játékmenet

Az IGN jóvoltából most valami olyat tudunk megmutatni, amit ritkán: négyórányi (!!) játékmenet videó a jövő héten debütáló Modern Warfare 3-ból. Kampány és multiplayer egyaránt.

Bővebben

Modern Warfare 3 fejlesztői napló

Van némi pimaszság abban, hogy a Battlefield 3 megjelenése napján a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról írunk, de sebaj. Megérkezett egy friss fejlesztői napló a fegyverek fejlődéséről.

Bővebben

Call of Duty: Modern Warfare 3 launch trailer

Szép csendesen befutott a Call of Duty: Modern Warfare 3 launch trailere is, a november nyolcadikán esedékes megjelenésig be kell érnetek ezzel és az előző trailerekkel.

Bővebben