Call of Juarez: The Cartel - Konzol Center
Call of Juarez: The Cartel
Szerintünk 5.5
Szerintetek N.A.
 

Call of Juarez: The Cartel – multiplayer videó

A Techland újabb videóval jelentkezik a Call of Juarez: The Cartel megjelenése előtt egy héttel, ezúttal a multiplayer módok kerülnek terítékre. Még mindig kérdőjel a játék.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel – videón a csapattagok

Eddig már számtalanszor hallottuk, hogy a Call of Juarez: The Cartel nem magányos farkasok játéka, csapattársaink is lesznek, természetesen co-op móddal. No de kik ők? Most kiderül.

Bővebben

Hétperces Call of Juarez: The Cartel játékmenet

Végre egy masszív játékmenet videó érkezett a júliusban megjelenő Call of Juarez: The Cartel című játékból, melyen már nem renderelt videót kell néznünk. Drog, fegyverek, piszkos beszéd.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel co-op gameplay

Más helyszín, más téma, de még mindig Call of Juarez. A Techland játékában fajsúlyos szerepet kap a kooperatív játékmenet, ha azt szeretnéd. Akár hárman is. Videó.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel sztori trailer

A Techland és az Ubisoft közösen dédelgetett projektje, a Call of Juarez: The Cartel újabb trailert kapott, mely játékmenet részleteket is tartalmaz, és hozza a bűnöző hangulatot.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel – lesz demó

Blazej Krakowiak, a Techland termékmenedzsere egy a ScrawlFX-nek adott interjújában arról beszélt, hogy mindenképpen szeretnének demót a Call of Juarez:: The Cartel-hez.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel előzetes

Az Ubisoft bejelentette a Call of Juarez franchise harmadik epizódját, azonban a helyszín nem a jól megszokott vadnyugat lesz, hanem napjaink Los Angelese és Juareze.

Bővebben

Call of Juarez: The Cartel trailer

Megérkezett az első trailer a Techland kezei között készülő Call of Juarez: The Cartel játékból.

Bővebben