Crysis 2 - Konzol Center
Crysis 2
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Ingyenes lesz a Crysis 2 PS Plus előfizetőknek

Ismét egy érv, ami miatt érdemes elgondolkodni, hogy az ember kifizessen évi pár dollárt a PlayStation Plus tagságért. Ha így tett ugyanis, akkor jövő hónapban ingyen juthat hozzá a Crysis 2-höz.

Bővebben

A Crysis 2 a warezkirály 2011-ben

A Crysis 2 olyan rekordot tudhat magáénak, melyet látva a Crytek összes munkatársa vélhetően a fejét veri a falba: 2011-ben ugyanis az ő játékuk volt a legtöbbször lekalózkodott PC-s játék az interneten. Egészen elképesztő számú letöltést produkált.

Bővebben

Crysis 2 – Decimation Pack DLC

Az EA és a Crytek útjára indította a Crysis 2 második DLC-jét, mely a Decimation Pack nevet kapta a keresztségben. A letölthető kiegészítő már elérhető Live-on és Steamen.

Bővebben

Crysis 2 – Retaliation DLC

Nem dobtuk hanyatt magunkat a Crysis 2-től, így személy szerint nem jövök izgalomba attól a hírtől, hogy május 17-én érkezik a játék első letölthető kiegészítője, a Retaliation.

Bővebben

A Crysis 2 az EA legsikeresebb brit nyitása

A Crysis 2 lett az Electronic Arts legsikeresebb idei játék debütálása, áll a GfK Chart-Track legfrissebb jelentésében.

Bővebben

Crysis 2 – az első 15 perc

Azok kedvéért, akik bár láttak már látványos videókat a Crysis 2-ből, most megmutatjuk a játék első 15 percét, hogyan is indul útjára Alcatraz az idegenek elleni harcára.

Bővebben

Crysis 2 – Hans Zimmer szerzi a zenét

Az Electronic Arts egy igazi sztár zeneszerzőre bízta a hamarosan megjelenő Crysis 2 megzenésítését, aki nem mellesleg Oscar díjat is nyert már munkájáért.

Bővebben

Crysis 2 – Xbox 360 vs PC videó

Hamarosan érkezik a Crysis 2, s akik még nem döntötték el, hogy Xbox-ra vagy PC-re vásárolják meg, az alábbi videó segíthet a döntésben.

Bővebben

Crysis 2 – DLC utalások

Nathan Camarillo, a Crysis 2 producere korábban már jelezte, bőséges lesz a DLC kínálat a játék megjelenését követően, most már az első jelek is napvilágot láttak.

Bővebben

Crysis 2 – multiplayer demó érkezik

A Crytek és az Electornic Arts tegnapi bejelentése szerint március elsején újabb Crysis 2 demó érkezik, melyben ezúttal a multiplayer játék próbálható ki.

Bővebben