Crysis 2 - Konzol Center
Crysis 2
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Ingyenes lesz a Crysis 2 PS Plus előfizetőknek

Ismét egy érv, ami miatt érdemes elgondolkodni, hogy az ember kifizessen évi pár dollárt a PlayStation Plus tagságért. Ha így tett ugyanis, akkor jövő hónapban ingyen juthat hozzá a Crysis 2-höz.

Bővebben

Crysis 2 végigjátszás

Megjelent a Crysis, már a tesztünkön is túl vagyunk, eljött az ideje a végigjátszásnak is. Alcatraz magára ölti a nanoruha 2.0-s verzióját, és elindul, hogy felvegye a harcot az idegenekkel.

Bővebben

Crysis 2 – az első 15 perc

Azok kedvéért, akik bár láttak már látványos videókat a Crysis 2-ből, most megmutatjuk a játék első 15 percét, hogyan is indul útjára Alcatraz az idegenek elleni harcára.

Bővebben

Crysis 2 – Xbox 360 vs PC videó

Hamarosan érkezik a Crysis 2, s akik még nem döntötték el, hogy Xbox-ra vagy PC-re vásárolják meg, az alábbi videó segíthet a döntésben.

Bővebben

Crysis 2 – multiplayer demó érkezik

A Crytek és az Electornic Arts tegnapi bejelentése szerint március elsején újabb Crysis 2 demó érkezik, melyben ezúttal a multiplayer játék próbálható ki.

Bővebben

Crysis 2 – 20 percnyi gameplay

Ha valakit nem zavarnak nagyon a spoiler-ek, azoknak javaslom, nézzenek bele ebbe a 20 percnyi Crysis 2 videóba (X360), mely a Gamespot jóvoltából került fel az internetre.

Bővebben

Crysis 2 – új gameplay trailer

Új gameplay trailer jelent meg a Crysis 2-ből, Road Rage címmel. A videó visszaigazolni látszik azt, amiről korábban írtunk, miszerint a játék méltán pályázhat minden idők legintenzívebb FPS-e címre. Hogy mindez kiderüljön igaz-e, már nem kell sokáig várni, a Crysis 2 március 25-én kerül az üzletek polcaira.

Bővebben

Crysis 2 – multiplayer videó

Aki szeretne majd játszani a Crysis 2 multiplayer módjával, azoknak javasoljuk, hogy nézze meg azt a videósorozatot, amit a Crytek és az Electronic Arts indított.

Bővebben

Crysis 2 – Xbox 360 exkluzív demó

A Crysis 2 nem kis meglepetésre egy exkluzív demóval ajándékozza meg az Xbox 360 tulajokat, ráadásul egyből a multiplayer játékmódba enged majd betekintést.

Bővebben