Crysis 3 - Konzol Center
Crysis 3
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Crysis 3: The Lost Island DLC launch trailer

Már tölthető a Crysis 3 The Lost Island névre keresztelt DLC-je, mely ebből az alkalomból megkapta a maga launch trailerét. A bővítmény a dzsungelbe kalauzolja el a játékosokat, melyet Xbox LIVE-on, PSN-en és Originen szerezhetsz be.

Bővebben

Crysis 3 teszt

Hazánkban pénteken jelenik meg az Electronic Arts gondozásában a Crysis 3, melytől a Crytek és a rajongók azt várják, hogy egy magasabb szintre emelik a Crysis-élményt, mind a kampány, mind pedig a multiplayer módban.

Bővebben

Crysis 3 – videón a fegyverek

Megindult a visszaszámlálás, egy hét sincs hátra, és jön a Crysis 3. Az Electronic Arts és a Crytek még gondolt egyet, és gyorsan kiadtak egy videót, mely a játékban található halálos fegyvereket veszi górcső alá.

Bővebben

Crysis 3 – a hetedik csoda

Utolsó epizódjához érkezett a 7 Wonders of Crysis 3 videósorozat, s a záró rész kissé komorabb hangvételűre sikerült, mint elődei. A játék február 22-én kerül az üzletek polcaira, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

TV-reklámon a Crysis 3

Tíz nap múlva jelenik meg a Crysis 3 Xbox 360, PS3 és PC platformokra, s az Electronic Arts bedurrantotta a reklámkampány utolsó tartalékait. Ezúttal egy televíziós reklámot készítettek a játéknak.

Bővebben

Crysis 3 – az ötödik csoda

Az Electronic Arts és a Crytek jóvoltából befutott az ötödik epizód a 7 Wonders of Crysis 3 sorozatból, melyben főszerepet a játék legújabb fegyvere, illetve általában a fegyverek kapják.

Bővebben

Ilyen lesz a Crysis 3 dobozképe

A Crytek megmutatta, hogy milyen formában landol a polcokon hamarosan a Crysis-sorozat következő epizódja, a Crysis 3. A fotón a sorozat egyik, vélhetően kultikussá váló fegyvere, az íjpuska látható működés közben.

Bővebben

Crysis 3 achievement-lista

A Crytek gondozásában hamarosan megjelenő Crysis 3 achievement/trófea listája napvilágot látott, melyből természetesen a játék történetére következtetni lehet, így spoiler-eket tartalmazhat. Akit csak a multi érdekel, nyugodtan olvassa végig.

Bővebben

Crysis 3 multiplayer béta információk

Ki szeretnéd próbálni a Crysis 3-at, mielőtt az a polcokra kerül februárban? A Crytek megadja ezt az esélyt, órákkal ezelőtt jelentették be a bétateszt pontos időpontját, mind a három platformra. Mellé még a Nanosuit előzetest is mellékelték.

Bővebben

Crysis 3 – a negyedik csoda

A februárban debütáló Crysis 3-ról szóló, Seven Wonders címmel még tavaly indított sorozat következő epizódjához érkeztünk, ezúttal a negyedikhez. In-game jelenet továbbra sincs benne, mégis érdemes megnézni!

Bővebben