Crysis 3 - Konzol Center
Crysis 3
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Crysis 3: The Lost Island DLC launch trailer

Már tölthető a Crysis 3 The Lost Island névre keresztelt DLC-je, mely ebből az alkalomból megkapta a maga launch trailerét. A bővítmény a dzsungelbe kalauzolja el a játékosokat, melyet Xbox LIVE-on, PSN-en és Originen szerezhetsz be.

Bővebben

Crysis 3 – videón a fegyverek

Megindult a visszaszámlálás, egy hét sincs hátra, és jön a Crysis 3. Az Electronic Arts és a Crytek még gondolt egyet, és gyorsan kiadtak egy videót, mely a játékban található halálos fegyvereket veszi górcső alá.

Bővebben

Crysis 3 – a hetedik csoda

Utolsó epizódjához érkezett a 7 Wonders of Crysis 3 videósorozat, s a záró rész kissé komorabb hangvételűre sikerült, mint elődei. A játék február 22-én kerül az üzletek polcaira, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

Crysis 3 – az ötödik csoda

Az Electronic Arts és a Crytek jóvoltából befutott az ötödik epizód a 7 Wonders of Crysis 3 sorozatból, melyben főszerepet a játék legújabb fegyvere, illetve általában a fegyverek kapják.

Bővebben

Crysis 3 multiplayer béta információk

Ki szeretnéd próbálni a Crysis 3-at, mielőtt az a polcokra kerül februárban? A Crytek megadja ezt az esélyt, órákkal ezelőtt jelentették be a bétateszt pontos időpontját, mind a három platformra. Mellé még a Nanosuit előzetest is mellékelték.

Bővebben

Crysis 3 – a negyedik csoda

A februárban debütáló Crysis 3-ról szóló, Seven Wonders címmel még tavaly indított sorozat következő epizódjához érkeztünk, ezúttal a negyedikhez. In-game jelenet továbbra sincs benne, mégis érdemes megnézni!

Bővebben

Crysis 3 – itt a harmadik csoda

Befutott a Crytek által még tavaly indított a “Crysis 3 hét csodája” címet viselő videosorozat következő része, egészen konkrétan a harmadik, melyben a CryEngine 3 képességeit vehetjük szemügyre.

Bővebben

Crysis 3 – a második csoda

A Crytek múlt héten indította útjára a Crysis 3 Hét Csodája című videosorozatát, melyből ezúttal a második epizódot tudjuk megmutatni. A videó középpontjában a játék új fegyvere, az íjpuska kapott szerepet.

Bővebben

Crysis 3 – az első csoda

Megérkezett a korábban beharangozott hétrészes videósorozat első epizódja, mely a “Crysis 3 hét csodája” cím alatt fut. Az első napló a fegyverekre, és a játékban található ellenségekre fókuszál.

Bővebben

Crysis 3 – hétrészes videósorozat indul

A jövő év első negyedévében megjelenő Crysis 3 hétrészes videósorozatot kap, mely december tizedikétől indul. Az EA és a Crytek erre a feladatra filmes szakembert, Albert Hughes-t szerződtette, kinek munkájából megérkezett az első kedvcsináló.

Bővebben