Dark Souls - Konzol Center
Dark Souls
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Konzolokra is megjelenik a Dark Souls: Prepare to Die Edition

A tavaly megjelent Dark Souls-zal ugyanaz történik, mint a The Witcher 2: Assassin’s of Kings-zel, csak pepitában, ugyanis a múlt héten megjelent Prepare to Die Edition októberben megjelenik konzolokra is.

Bővebben

Dark Souls: Prepare to Die Edition launch trailer

Mindez úgy kezdődött, hogy tavaly konzolokra megjelent a Dark Souls, s a még mindig PC-n játszók sápadtak az irigységtől, hogy nekik miért nincs ilyen. Petíciót indítottak, s idővel a Namco Bandai beadta a derekát.

Bővebben

Dark Souls: Prepare to Die gépigény

Még két hónap a megjelenésig, a From Software azonban elárulta, hogy milyen vas is kell a Dark Souls PC-s verziója alá. Ha multiplayerrel akarsz játszani, mindenképp szükséged lesz mikrofonra.

Bővebben

Dark Souls – a konzolosoknak is jár a PC-s extra

Eredményes volt a rajongók aláírásgyűjtése, mert a Namco Bandai elkészíti a tavaly Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra megjelent Dark Souls PC-s változatát, Prepare To Die Edition címmel. Erről már korábban hírt adtunk, viszont ismét porondon a téma.

Bővebben

Traileren a PC-s Dark Souls

A hét elején hivatalossá vált: a rajongók nyomásának engedve elkészül a Dark Souls: Prepare to Die Edition, azaz, a játék PC-s verziója, ami most már pontos megjelenési dátummal is büszkélkedhet. Egyúttal videó is érkezett belőle.

Bővebben

Dark Souls: Prepare to Die Edition

A még mindig PC-n játszók tényleg mindent megtettek azért, hogy a Dark Souls az ő kedvenc platformjukra is ellátogasson, s bár egy kis időt várni kellett rá, most már hivatalos: ősszel jön a játék PC-s verziója, Prepare to Die alcímmel.

Bővebben

Dark Souls bejelentés lóg a levegőben

A From Software a Dark Souls-zal kapcsolatos bejelentésre készül, melyről egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi is az. Lehet, hogy a rajongók által aláírásokkal követelt PC-s verzióról van szó, de könnyen lehet, hogy csupán egy DLC az egész.

Bővebben

Folytatódik a Dark Souls sorozat

Ha rajongója vagy a Souls sorozatnak, mely eddig a Demon’s Souls és Dark Souls részekből állt, akkor mázlista vagy. A From Software ugyanis azt tervezi, hogy folytatja a sorozatot, s még rengeteg kegyetlen módon nyírja ki a játékosokat.

Bővebben

Elnézést kért a Dark Souls fejlesztője

A From Software, a Dark Souls fejlesztője elnézést kért a rajongóktól, no nem azért, mert a játék olyan bitang nehézre sikeredett, hanem a framerate problémákért, melyre a rajongók a játék megjelenése óta panaszkodtak.

Bővebben

Dark Souls DLC érkezhet hamarosan

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, akkor a From Software bitang nehéz akció-RPG-je hamarosan letölthető kiegészítőt kaphat, derült ki az EGM honlapjáról. Hivatalos megerősítés nincs.

Bővebben