Dark Souls - Konzol Center
Dark Souls
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Konzolokra is megjelenik a Dark Souls: Prepare to Die Edition

A tavaly megjelent Dark Souls-zal ugyanaz történik, mint a The Witcher 2: Assassin’s of Kings-zel, csak pepitában, ugyanis a múlt héten megjelent Prepare to Die Edition októberben megjelenik konzolokra is.

Bővebben

Dark Souls: Prepare to Die Edition launch trailer

Mindez úgy kezdődött, hogy tavaly konzolokra megjelent a Dark Souls, s a még mindig PC-n játszók sápadtak az irigységtől, hogy nekik miért nincs ilyen. Petíciót indítottak, s idővel a Namco Bandai beadta a derekát.

Bővebben

Traileren a PC-s Dark Souls

A hét elején hivatalossá vált: a rajongók nyomásának engedve elkészül a Dark Souls: Prepare to Die Edition, azaz, a játék PC-s verziója, ami most már pontos megjelenési dátummal is büszkélkedhet. Egyúttal videó is érkezett belőle.

Bővebben

Másfél óra alatt befejezhető a Dark Souls

Ha azt mondom, hogy a videojátékok egyik legnehezebbike, a játékosokat az őrületben kergető Dark Souls másfél óra alatt végigjátszható, akkor azt gondolod, ez megőrült.

Bővebben

Dark Souls – All Saints Day trailer

Bár Mindenszentek még odébb van kicsit, az október negyedikén megjelenő Dark Souls megkapta a maga All Saints trailerét. A zene nagyon baba alatta, de ami ránk vár.

Bővebben

Dark Souls – boss harc ízelítő

A Dark Souls már Japánban megjelent, s a hardcore játékosok csak úgy öntik magukból a videókat, melyben egymással versenyeznek, ki mire is képes a bitang nehéz játékban.

Bővebben

Dark Souls prológus

A Namco Bandai három részre darabolta a Dark Souls prológusát, talán mert egyszerre adagolva túlságonsan nehéz lett volna az elmének. Ennek ellenére mi egyben mutatjuk meg.

Bővebben

Dark Souls trailer

Az igazság az, hogy a Dark Souls bitang nehéz játék lesz. Ezt ígérték a fejlesztők, és ezt mondják azok, akik már kipróbálták. Ha nem hiszed, győződj meg magad róla.

Bővebben

GC 2011: Dark Souls videók

Három klassz kis videót mutattak be tegnap a gamescom-on a FromSoftware akció-RPG-jéből, a Dark Souls-ból, melyhez mindenki előre kösse fel a gatyáját.

Bővebben

E3 2011 – Dark Souls trailer

Az első igazán értékelhető videós előzetesét kapta meg a Dark Souls, melyen nem a brutális nehézségből kaphatunk ízelítőt, hanem a történetre koncentrálnak.

Bővebben