Darksiders II - Konzol Center
Darksiders II
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Megérkezett a Darksiders II harmadik DLC-je

A THQ és a Vigil Games a mai nap elérhetővé tette a Darksiders II harmadik expanzióját, mely a The Demon Lord Belial címre hallgat. A kiegészítőért 800 MS pontot, vagy 9,99 dollárt kell leszurkolni az érdeklődőknek. PS3-ra csak holnap jön.

Bővebben

Darksiders II – tölthető az Abyssal Forge DLC

A Darksiders II ma egy bővítménnyel rukkol elő, mely az Abyssal Forge DLC névre hallgat. Ára 800 MS pont/10 dollár, PS3-ra csak holnap lesz elérhető. Az expanzió egy teljesen új pályát hoz magával, új fegyverek és ellenségek is lesznek.

Bővebben

Darksiders II – jövő héten jön a második DLC

A Vigil Games bejelentette, hogy jövő héten jelenik meg a Darksiders II sorozatban második DLC-je, az Abyssal Forge. Az expanzió egy teljesen új helyszínre kalauzolja el azokat, akik hajlandóak fizetni a bővítményért.

Bővebben

Darksiders II – ötórányi extra tartalom Wii U-ra

A Nintendo alaposan leboltolta a THQ-val: a hamarosan megjelenő Wii U-ra ötórányi extra tartalmat kínál a Darksiders II. Olyan tartalmak ezek, melyek csak és kizárólag az új konzolra érhetők el, utólag nem vásárolhatók meg más platformra.

Bővebben

Darksiders II teszt

A THQ gondozásában tegnap jelent meg a tengeren túl a Vigil Games által készített Darksiders II, melynek üzleti sikere, ne adj’ isten sikertelensége a kiadó jövőjére jelentős hatással lesz. A játékról megérkeztek az első tesztek, lássuk, hogyan teljesít a Halál.

Bővebben

Darksiders II – Ismerd meg a Halált!

A THQ és a Vigil Games jóvoltából ismét egy Darksiders II előzetes érkezett, melyből magát a főszereplőt, a Halált ismerhetjük meg, aki testvére, az első rész főhőse, War nyomába ered az apokalipszis egyik lovasaként.

Bővebben

Darksiders II – Game+ és Arena mód bejelentés

A Vigil Games bejelentette, hogy a két hét múlva debütáló Darksiders II játékuk tartalmazni fogja a Game+ és az Arena módokat is. A készítők mindent megtesznek azért, hogy a játék a lehető leghosszabb ideig legyen szavatos.

Bővebben

Darksiders II – az Utolsó Megváltás trailer

Már csak pár hét kérdése, és tudja ezt a THQ is, hogy megjelenjen a Darksiders II, s ennélfogva a kiadó mindent megtesz azért, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a játékát. Ezúttal egy TV reklám tesz azért, hogy a hangulatot a végsőkig fokozza.

Bővebben

A Darksiders II-től függ a Vigil Games jövője

Óriási tétje van az augusztus 21-én megjelenő Darksiders II sikerének vagy épp sikertelenségének, ugyanis nem csak a franchise sorsa, de maga a Vigil Games jövője is azon múlik, hogy mennyire lesz kapós a THQ által piacra kerülő játék.

Bővebben

Darksiders II – üzeneteket és cuccokat küldhetsz a játékból

A Vigil Games a három hét múlva megjelenő Darksiders II játékához egy új fícsört jelentett be, mellyel barátaidnak tudsz a játékból üzeneteket és tárgyakat küldeni. A rendszer neve Tome, kattints a részletekért!

Bővebben