Dead Island - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.0
Szerintetek N.A.
 

Dead Island: Ryder White DLC

Ha ismét kedved van egy kis zombi henteléshez, és szeretnéd elővenni a Dead Island-et, akkor jó okod lesz rá, ugyanis az tovább bűvül egy újabb, egyjátékos expanzióval, mely a Ryder White nevet kapta a keresztségben.

Bővebben

3 millió Dead Island a boltokban

A Dead Island nagyon ígéretesen indult az év elején a számos díjat nyert ominózus trailerével, majd a játék mérsékelt sikert aratott a kritikusoknál megjelenése után. Stabilan menetel.

Bővebben

Dead Island: Bloodbath Arena DLC megjelenés

A Deep Silver tegnap bejelentette, hogy a Dead Island letölthető kiegészítője, a Bloodbath Arena még ebben a hónapban megérkezik. Lehet élezni a fejszéket, indul a trancsírozás.

Bővebben

Még a héten jön a konzolos Dead Island patch

Hidd el, nem ugratunk ezzel, ennyire nem volt sürgős a Deep Silvernek és a Techlandnek, hogy kiadja a számos problémával küszködő Dead Island első javítását konzolokra.

Bővebben

Új Dead Island DLC megjelenési dátum

A Dead Island kiadója, a Deep Silver ma bejelentette a módosított megjelenési dátumot a Bloodbath Arena DLC-hez. Korábban elhalasztották, ez már a helyes dátum (?).

Bővebben

Biztos, hogy késik a Dead Island DLC

Míg korábban csak feltételeztük, most már egészen biztos, hogy késik a Dead Island Bloodbath Arena névre keresztelt DLC-je. Ugyanis tegnap kellett volna megjelennie, de nem jött.

Bővebben

Film készül a Dead Island-ből

Az osztatlan sikeren túl más következménye is lett az év eleji, később filmes díjat nyert Dead Island zseniális trailerének: egy filmstúdió filmet készít belőle.

Bővebben

Késni fog a Dead Island DLC

Mivel a Techland minden kapacitásával a Dead Island hibáinak kijavításán fáradozik, elképzelhető, hogy csúszni fog a szeptember végére ígért első DLC a játékhoz.

Bővebben

DLC-t kap a Dead Island szeptember végén

Természetesen semmi köze nem lesz Petőfi Sándorhoz, csak az időzítés: szeptember végén érkezik a Bloodbath Arena DLC a Dead Islandhez, melynek már a neve is eléggé véres.

Bővebben

Már az első nap javítást kap a Dead Island

Három nap múlva debütál a zombi gyilok parádé, a lengyel Techland kezei között készült Dead Island, de az első értékelések is megosztják a sajtót a játék minőségével kapcsolatban.

Bővebben