Dead Island - Konzol Center
Nincs kép
Szerintünk 7.0
Szerintetek N.A.
 

Biztos, hogy késik a Dead Island DLC

Míg korábban csak feltételeztük, most már egészen biztos, hogy késik a Dead Island Bloodbath Arena névre keresztelt DLC-je. Ugyanis tegnap kellett volna megjelennie, de nem jött.

Bővebben

Dead Island – az első háromnegyed óra

Igen, jól olvastad, megmutatjuk a pénteken megjelenő Dead Island első háromnegyed óráját. Hogy ez jó-e vagy sem? Döntsd el te, s ha a spoiler miatt aggódsz, inkább ne nézd meg.

Bővebben

Megjelenés előtt a Dead Island

Még egy hetet kell várni az önkéntes zombivadászoknak arra, hogy kezükbe vehessék a Dead Island-et, ami megkapta a maga release trailerét. Még mindig nem tudjuk hova tenni.

Bővebben

Dead Island – az első 20 perc

Van, aki minél többet szeret látni egy játékból megjelenés előtt, van, aki nem. A Techland mindenesetre minél többet akar mutatni a Dead Island-ből, most itt az első 20 perc.

Bővebben

Dead Island gyilok montázs

Az IGN egy montázs videót tett közzé a hamarosan megjelenő zombi öldöklős játékból, a Dead Island-ből, ami csak azoknak ajánlott, akik bírják a vért és a brutalitást.

Bővebben

Dead Island regény készül

A Dead Island meglehetősen nagy publicitást és figyelmet kapott, nem kissé köszönhetően a brutálisan jó trailerének. Akik érdeklődnek a játék története iránt, hamarosan olvashatják.

Bővebben

Szeptemberben érkezik a Dead Island

Combos ősznek nézünk elébe, lesz néhány nagyon ütős játék az üzletek polcain. A hét elején az E3-on derült ki, hogy a Techland által fémjelzett Dead Island szeptemberben érkezik.

Bővebben

E3 2011 – a hivatalos Dead Island trailer

A Dead Island a semmiből érkezett, első trailerével óriási visszhangot váltott ki, s most megérkezett a hivatalos E3 videó is, sőt, a játék már megjelenési dátumot is kapott.

Bővebben

Dead Island – húszpercnyi gameplay

A hét elején már bemutattunk egy tizenegy perces gameplay videót, most ezt megfejeljük egy még hosszabbal, a Techland túlélő horrorjából, az ígéretes Dead Island-ből.

Bővebben

Dead Island – gameplay

Nagyon kíváncsi voltam a Dead Island első masszívabb játékmenet videójára, s most ezt meg is kaptuk, tizenegy percen keresztül csodálhatjuk a remekül sikerült anyagot.

Bővebben