Destiny - Konzol Center
Destiny
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Mozgásban a Destiny új bővítménye

Már csak két hét, is megjelenik a Destiny első sztori DLC-je, a The Dark Below, s ebből az alkalomból a Bungie most betekintést enged az expanzióba. Íme. 

Bővebben

325 millió dollárt kaszált eddig a Destiny

Bár az Activision néhány napja büszkén jelentette be, hogy az első nap félmilliárd dollár értékben szállítottak az üzletekbe a Destiny-ből, azonban tényleges eladási adatok még csak most kerültek nyilvánosságra. 

Bővebben

Destiny teszt

Az Activision talán nem túl fair módon embargót pakolt a Destiny tesztekre, talán ezzel is akarta megakadályozni, hogy a hatalmas vásárlási hullámot nehogy megtörje bármi is. Az igazság pillanata azonban eljött. 

Bővebben

Destiny grafikai összehasonlítás

Az IGN, mint szinte mindig, most is mérlegre tette, hogy a Destiny hogyan teljesít az előző, illetve a mostani generációs konzolokon. A mellékelt videón a játék Xbox 360/Xbox One, illetve a PS3/PS4 verzióit hasonlították össze. 

Bővebben

Fél milliárd dollárt termelt a Destiny az első nap

Hatalmas siker a Destiny, ugyanis az első nap már visszahozta a játék fejlesztésének költségét: a kiadó 500 millió dollár értékben szállította le a kópiákat a boltoknak világszerte. Ennél jobban eddig csak egy játéknak ment. 

Bővebben

A Destiny érte el a valaha legtöbb előrendelést

A Destiny szervereit fellőtték, ugyanis Új Zélandon már 12 órától kapható és játszható a játék. Ennek ellenére még mindig elő lehet rendelni, digitális és fizikai formában is, még úgy is, hogy játékot előtte soha nem rendeltek előre ennyi példányban

Bővebben

Nézd élőben a Destiny-t

A Destiny a holnapi nap folyamán jelenik meg világszerte, hatalmas érdeklődés övezi a Bungie új játékát. Kérdéses, hogy bírják-e majd holnap a gyűrődést a Microsoft és a Sony szerverei, egyelőre még igen, hisz csak a kiváltságosak játszhatnak. 

Bővebben

Destiny – videón a Remote Play-funkció

A Bungie-féle Destiny fel lesz vértezve a teljesértékű Remote Play-funkcióval, melynek keretében távolról, PS Vitáról lehet a PS4-en futó játékkal játszani. Ezt a funkciót részletezi a következő videó. 

Bővebben

Destiny – íme a PlayStation-exkluzív pálya

A Sony egy végigjátszós videót tett közzé a Destiny PlayStation-exkluzív pályájáról, a Crucible-ről, mely csak 2015 őszén lesz majd elérhető a  játékosoknak. 

Bővebben

Destiny – nézz szét a bolygókon

A Bungie egy új weboldalt lőtt fel, melyen a Google Street View mintájára az egyes bolygókon nézhetsz szét: a Holdon, a Marson, a Vénuszon. Természetesen mindez a néhány nap múlva rajtoló Destiny tiszteletére. 

Bővebben