Destiny - Konzol Center
Destiny
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Mozgásban a Destiny új bővítménye

Már csak két hét, is megjelenik a Destiny első sztori DLC-je, a The Dark Below, s ebből az alkalomból a Bungie most betekintést enged az expanzióba. Íme. 

Bővebben

Destiny teszt

Az Activision talán nem túl fair módon embargót pakolt a Destiny tesztekre, talán ezzel is akarta megakadályozni, hogy a hatalmas vásárlási hullámot nehogy megtörje bármi is. Az igazság pillanata azonban eljött. 

Bővebben

Nézd élőben a Destiny-t

A Destiny a holnapi nap folyamán jelenik meg világszerte, hatalmas érdeklődés övezi a Bungie új játékát. Kérdéses, hogy bírják-e majd holnap a gyűrődést a Microsoft és a Sony szerverei, egyelőre még igen, hisz csak a kiváltságosak játszhatnak. 

Bővebben

Destiny – videón a Remote Play-funkció

A Bungie-féle Destiny fel lesz vértezve a teljesértékű Remote Play-funkcióval, melynek keretében távolról, PS Vitáról lehet a PS4-en futó játékkal játszani. Ezt a funkciót részletezi a következő videó. 

Bővebben

Destiny – íme a PlayStation-exkluzív pálya

A Sony egy végigjátszós videót tett közzé a Destiny PlayStation-exkluzív pályájáról, a Crucible-ről, mely csak 2015 őszén lesz majd elérhető a  játékosoknak. 

Bővebben

Destiny – nézz szét a bolygókon

A Bungie egy új weboldalt lőtt fel, melyen a Google Street View mintájára az egyes bolygókon nézhetsz szét: a Holdon, a Marson, a Vénuszon. Természetesen mindez a néhány nap múlva rajtoló Destiny tiszteletére. 

Bővebben

Destiny – íme a PlayStation-exkluzív tartalom

A Bungie már korábban bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő Destiny PlayStation-exkluzív tartalmakat kap majd. Egy külön előzetesen nézhetjük most meg, hogy mik is lesznek ezek. 

Bővebben

Így fest a fehér PS4-es Destiny-bundle

Igazán különleges csemegét vehet az, aki fehér PlayStation 4-en akarja játszani a Destiny-t, a Sony ugyanis ezt összecsomagolta az alapjátékkal, s máris létrejött az új bundle. A mellékelt videón épp ezt csomagolják ki. 

Bővebben

Destiny launch trailer

Bár még szeptember 9. kicsit odébb van, a Bungie elérkezettnek látta az időt arra, hogy közzétegye a Destiny launch trailerét. A játék PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 platformokra egyszerre jelenik meg világszerte. 

Bővebben

Destiny – bemutatkozik a Vénusz

A Mars után a Vénusz is bemutatkozik a Destiny-ből, mely valamikor egy idilli hely volt, azonban most már csak romjai láthatók a bolygón. A játék legfrissebb előzetese ezt mutatja be. Megjelenés szeptember 9-én. 

Bővebben