Diablo III - Konzol Center
Diablo III
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Diablo III – gonosz testközelből

A negyedik rémisztgetős videóját teszi közzé a Blizzard a az Evil Reborn sorozatban a Diablo III konzolos változatához, s ezúttal egészen közelről tapasztalhatjuk meg, hogy milyen is az, ha a sötétség maga alá gyűr. Megjelenés szeptember harmadikán.

Bővebben

Újabb ijesztgetős előzetest kapott a konzolos Diablo III

A Blizzard Entertainment immáron harmadik alkalommal tesz közzé egy parázós előzetest a konzolos Diablo III-ból, s bár ezek egyike sem terjedelmes, a marketingkampány érdekes részei. Megjelenés hamarosan, lehet készülni.

Bővebben

Tovább paráztat a konzolos Diablo III

A Blizzard egy újabb furcsa, rémisztgetős trailerrel szeretné felhívni a konzolos Diablo III-ra a figyelmet, mellyel épp a PS3 tulajdonosoknak sugallja, hogy szeptember harmadikán nekik végük lesz. Lesz még ilyen videó több is.

Bővebben

Rémisztget a konzolos Diablo III

Szeptember harmadikán kerül az üzletek polcaira Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra a Diablo III, s a Blizzard ebből az alkalomból egy ijesztgetős előzetest dobott be a köztudatba. Íme.

Bővebben

E3 2013: Így fest a Diablo III konzolon

Nem olyan régen még merész gondolat lett volna az az elképzelés, hogy a Diablo III megjelenik konzolokra, már pedig ez a helyzet. Olyannyira, hogy a Blizzard az E3 alkalmából egy külön előzetest készített a konzolos változatból. Íme.

Bővebben

Trailert kapott a konzolos Diablo III

Pár héttel ezelőtt a PlayStation Meetingen derült ki, hogy a Blizzard a Sony-val megállapodott, s a tavaly megjelent Diablo III PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenik. Most itt az első mozgókép a konzolos változatból.

Bővebben

A titkos Diablo III pálya

A Blizzard fejlesztői vicces kedvükben voltak, amikor egy meglepetést készítettek a Diablo III rajongóinak, az ötlet mindenesetre érdekes. A játékban ugyanis van egy titkos pálya, ahol teljesen más összkép fogad, mint máshol a játékban.

Bővebben

Diablo III – a Wizard bemutatkozik

A Blizzard közzétette az utolsó kasztbemutató videóját a Diablo III-ból, ezúttal a varázsló jelenik meg szemeid előtt. Ha még nem döntötted el, hogy melyik karakterrel kezdj majd hozzá a játékhoz, ezt a videót feltétlen nézd meg!

Bővebben

Diablo III – a gonosz visszatért!

Már csak napok vannak hátra a Diablo III megjelenéséig, s ennek megfelelően be is indult a marketing gépezet, ezúttal egy rövid TV spot-ot mutatunk meg nektek, melynek címe: a gonosz visszatért! Egy biztos, a hangulat odavág!

Bővebben