Dragon Age II - Konzol Center
Dragon Age II
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Nem lesz több Dragon Age II DLC, készül a harmadik rész

Közhírré tétetik, hogy a BioWare végleg felhagyott a Dragon Age II támogatásával, nem készül a jövőben több DLC a játékhoz. Mostantól minden erőforrással a harmadik részre koncentrálnak.

Bővebben

Egyre jobb Dragon Age II DLC-k várhatók

Nem csak az alapjátékot, de a DLC-ket is kemény kritikák érték a Dragon Age II esetében. A BioWare nem bánja, a visszajelzéseket felhasználva egyre jobb DLC-ket ígér.

Bővebben

Dragon Age 2: Legacy DLC

Ha már Kirkwall minden egyes négyzetcentiméterét, járatát és az utolsó eldugott szegletét is ismered, akkor jól fog jönni a Dragon Age 2 első letölthető kiegészítője, mely új helyszínre kalauzol.

Bővebben

Dragon Age II – DLC a rajongóknak

Érzi a BioWare is, hogy valami nem volt oké a Dragon Age II-vel, ugyanis az első rész rengeteg rajongója panaszkodott a játékra. Éppen ezért olyan DLC készül, ami ezeknek a rajongóknak szól.

Bővebben

Dragon Age II DLC érkezett

A Bioware szeretné kicsit színesebbé tenni a kirkwalli tartózkodásodat, három letölthető kiegészítőt tett elérhetővé a Dragon Age II-höz, mindegyik kaszt számára egyet-egyet.

Bővebben

Dragon Age II – Xbox 360 vs. PS3

Azok kedvéért, akik szeretik hasonlítgatni azt, hogy adott játék hogyan néz ki X360-on és PS3-on, most a Dragon Age II-ről teszünk közzé egy ilyen videót.

Bővebben

Dragon Age II – hatalmas pénz és XP bug

A Bioware égbekiáltó bug-ot hagyott a Dragon Age II-ben, melyet kihasználva végtelen mennyiségű pénzhez és tapasztalati ponthoz juthatunk, azonban csak az X360 verzióban.

Bővebben

Tíz fontos dolog a Dragon Age II-ről

A Dragon Age II jövő héten érkezik, összegyűjtöttük a tíz legfontosabb dolgot, amit tudnod kell a BioWare akció – RPG-jéről. Spoiler mentes.

Bővebben

Dragon Age II – rövidebb kampány

Bár a Dragon Age 2 kampány módja nem biztosít annyi játékidőt, mint az Origins tette anno, a Mass Effect játékidejét meg fogja haladni, árulta el a játék producere.

Bővebben

Dragon Age II – újabb gameplay

Gyakorlatilag már csak napok vannak hátra a BioWare gondozásában készülő Dragon Age II megjelenéséig, így az események is felgyorsultak, itt egy újabb gameplay videó.

Bővebben