Dragon Age II - Konzol Center
Dragon Age II
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Dragon Age II – Legacy DLC végigjátszás

Ha már keresztül kasul körbejártad a Dragon Age II térképet, épp itt az ideje elkezdni a Legacy DLC-t is, melyben segítünk videós végigjátszásunkkal fejezetről fejezetre.

Bővebben

Dragon Age 2: Legacy DLC

Ha már Kirkwall minden egyes négyzetcentiméterét, járatát és az utolsó eldugott szegletét is ismered, akkor jól fog jönni a Dragon Age 2 első letölthető kiegészítője, mely új helyszínre kalauzol.

Bővebben

Dragon Age II végigjátszás

Következő végigjátszás választásunk a Dragon Age II-re esett, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell végigvinni a játékot  férfi, harcos karakterrel.

Bővebben

Dragon Age II – Xbox 360 vs. PS3

Azok kedvéért, akik szeretik hasonlítgatni azt, hogy adott játék hogyan néz ki X360-on és PS3-on, most a Dragon Age II-ről teszünk közzé egy ilyen videót.

Bővebben

Dragon Age II – hatalmas pénz és XP bug

A Bioware égbekiáltó bug-ot hagyott a Dragon Age II-ben, melyet kihasználva végtelen mennyiségű pénzhez és tapasztalati ponthoz juthatunk, azonban csak az X360 verzióban.

Bővebben

Dragon Age II – újabb gameplay

Gyakorlatilag már csak napok vannak hátra a BioWare gondozásában készülő Dragon Age II megjelenéséig, így az események is felgyorsultak, itt egy újabb gameplay videó.

Bővebben

Dragon Age II – Champion trailer

Befutott az újabb trailer a Dragon Age II-ből, melyben Hawke három különféle fegyverrel harcol. Az akció RPG-ben választhatjuk a jól bevált harcost, kard és pajzs együttesével, vagy kétkezes karddal, esetleg a még látványosabb rouge-t dupla pengével.

Bővebben

Dragon Age II – a mágus visszatér?

Az Electronic Arts egy újabb videót tett közkinccsé a hamarosan megjelenő Dragon Age II játékából, melyben Anders karakterét mutatja be. Szinte biztosra vehető, hogy a Dragon Age Awakening-ből megismert mágus visszatér és a mi oldalunkon veszi fel a harcot a gonosz ellen.

Bővebben