Driver: San Francisco - Konzol Center
Driver: San Francisco
Szerintünk 6.5
Szerintetek N.A.
 

Tölthető a Driver: San Francisco demó

Az Ubisoft tegnap bejelentette, hogy mától tölthető Xbox 360 és PS3 platformokra a Driver: San Francisco demója. Összesen három küldetést próbálhatunk ki.

Bővebben

Driver: San Francisco – ilyen lesz a multi

Belehúz a Driver: San Francisco, újabb trailer érkezett, mely a játék multiplayer részét veszi górcső alá. A sorozat történetében először lesz többjátékos mód, ráadásul fejlődési rendszerrel.

Bővebben

Egy hetet csúszik a Driver: San Francisco

Eredetileg már augusztus 30-án a boltokba került volna a Driver: San Francisco, azonban csak szeptember hatodikán fog. Cserébe kaptunk egy videót a multiplayer fícsörökről.

Bővebben

Driver: San Francisco fejlesztői napló

A Driver: San Francisco játékmenetének központi eleme lesz a Shift funkció, mellyel felülnézetből huppanhatunk be tetszőleges autóba. A friss fejlesztői napló részben erről szól.

Bővebben

Videón a Driver: San Francisco

Az Ubisoft közelgő autós üldözős játékának újabb trailere látott napvilágot, melyben a Driver: San Fracisco egyjátékos módjába nyerhetünk betekintést. Ígéretes.

Bővebben

Friss Driver: San Francisco trailer

Biztosan nem fog a Forza vagy a Gran Turismo babérjaira törni a az új Driver játék, de még csak az NFS nyomdokaiba sem lép. Ettől függetlenül kellemes játék lehet, itt a friss videó.

Bővebben

Driver: San Francisco fejlesztői napló

Immáron az Ubisoft berkein belül készül az új Driver játék, s egyelőre nagy kérdőjel, hogyan sikerül majd. Ha sikerülne hozni az első rész formáját, akkor a sorozat újra régi fényében ragyogna.

Bővebben