Duke Nukem Forever - Konzol Center
Duke Nukem Forever
Szerintünk 2.0
Szerintetek N.A.
 

Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me DLC

Masszív DLC-vel próbálja a Gearbox a Duke Nukem Forever játékán esett csorbát kiköszörülni, ugyanis masszív DLC érkezik hamarosan The Doctor Who Cloned Me címmel.

Bővebben

Nem tartja fairnek a Gearbox a Duke Nukem Forever teszteket

A Gearbox egyik társalapítója szerint a Duke Nukem Forever nem megérdemelten kapott olyan kritikákat és teszteredményeket, amiket kapott, egyszerűen nem tartja korrektnek őket.

Bővebben

Duke Nukem Forever DLC októberben

A Gearbox hivatalosan is bejelentette, október 11-től lesz elérhető a Duke Nukem Forever első DLC-je, a Hail to the Icons Parody Pack.

Bővebben

Az első Duke Nukem Forever DLC

A Duke Nukem Forever első DLC-jét a Gearbox idén őszre tervezi, Hail to the Icons Parody Pack címmel, s a klasszikus FPS-eket fogja kifigurázni. Doom, Call of Duty és Team Fortress.

Bővebben

Tölthető a Duke Nukem Forever demó

Ké héttel a Duke Nukem Forever megjelenése után, a 2K Games elérhetővé tette a játék demóját, egyelőre csak XBLA-n és Steam-en. A kiadó ostort fonna, de bármiből azt nem lehet.

Bővebben

A Take-Two szeretne még Duke Nukem-et

Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive egyik fejese szerint a kiadónak esze ágában sincs a Duke Nukem márkában lévő lehetőségeket feladni. Újabb alkotások várhatók.

Bővebben

Kirúgta PR cégét a 2K Games

Azonnali hatállyal szerződést botott saját PR cégével a  2K Games, a jövőben nem a Render Group képviseli a vállalatot. A kenyértörés oka a Duke Nukem Forever.

Bővebben

Duke Nukem Forever launch trailer

Nem történt katasztrófa az aranylemez után, június 10-én tényleg az arcunkba köszön Duke. 14 év fejlesztés után indulhat a móka, a megjelenés előtt itt a launch trailer.

Bővebben

Aranylemezen a Duke Nukem Forever

Ha ezek után bármi történik a Duke Nukem Forever-rel, akkor abból világháború lesz, persze csak átvitt értelemben. A játék ugyanis aranylemezre került, jöhet a sokszorosítás.

Bővebben

Duke Nukem Forever – demó június harmadikán

A 2K Games és a Gearbox Software bejelentette, hogy a Duke Nukem Forever demó június harmadikán debütál, először a Borderlands Game of the Year Edition tulajok számára.

Bővebben