Duke Nukem Forever - Konzol Center
Duke Nukem Forever
Szerintünk 2.0
Szerintetek N.A.
 

Duke Nukem Forever launch trailer

Nem történt katasztrófa az aranylemez után, június 10-én tényleg az arcunkba köszön Duke. 14 év fejlesztés után indulhat a móka, a megjelenés előtt itt a launch trailer.

Bővebben

Duke Nukem Forever – demó június harmadikán

A 2K Games és a Gearbox Software bejelentette, hogy a Duke Nukem Forever demó június harmadikán debütál, először a Borderlands Game of the Year Edition tulajok számára.

Bővebben

Duke Nukem Forever – zsugorítás trailer

A Gearbox legújabb Duke Nukem Forever trailerét a kicsinyítés és azok következményei köré fűzi. Legalább ennyi hasznunk legyen a játék csúszásából.

Bővebben

Duke Nukem Forever – Come Get Some trailer

A Gearbox mindent megtesz azért, hogy promotálja a jövő hónapban esedékes Duke Nukem Forever-t. A mostani videón minden látható, ami a játék lényege.

Bővebben

Duke Nukem Forever – a csajok

Aki egy kicsit is ismeri a Duke Nukem szériát, tudja, hogy a játék olyan csajok nélkül, mint a Mass Effect Normandy nélkül. A korábbi leszbi trailerután íme a csajok.

Bővebben

Duke Nukem Forever – két újabb videó

Április elseje alkalmából két vicces videó került fel a netre a készülőben lévő Duke Nukem Forever-ből, köszönhetően a 2K Games-nek és a Gearboxnak.

Bővebben

Késik a Duke Nukem Forever

Elég érdekes formáját választotta a 2K Games annak a bejelentésnek, melynek lényege, hogy a Duke Nukem Forever az eredeti kiadási dátumhoz képest kicsit késni fog.

Bővebben

Bejelentették a Duke Nukem Forever-t

Eljött az a napi is, amiről azt hittük, sosem jön el. Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Duke Nukem Forever.

Bővebben