Dungeon Siege III - Konzol Center
Dungeon Siege III
Szerintünk 7.0
Szerintetek N.A.
 

Dungeon Siege III – Treasures of the Sun DLC

Ha Dungeon Siege III rajongó vagy, októberre programunk van számodra, ekkor debütál ugyanis a Treasures of the Sun DLC. Bár ősszel a felhozatal nagyon komoly lesz, talán ez is belefér.

Bővebben

Dungeon Siege III demó júniusban

Láttunk már egy rakat karaktereket bemutató videót a Dungeon Siege III-ból, most azonban a demó időpontjáról árulunk el jó híreket. a demó először Xbox 360-ra érkezik.

Bővebben

Dungeon Siege III co-op trailer

Korábban már egyenként bemutattuk a Dungeon Siege III karaktereiről készült videókat, ez az első alkalom, hogy most egyszerre vannak jelen, s megmutatják, milyen is a co-op játék.

Bővebben

Dungeon Siege III – Anjali is bemutatkozik

Újabb karakterbemutató trailert kaptunk a Dungeon Siege III-ból, ez már a sokadik a játékkal kapcsolatban, amit mi egyáltalán nem bánunk. Terítéken Anjali.

Bővebben

Dungeon Siege III – Reinhart bemutatkozik

Katarina és Lucas Vignete után Reinhart is bemutatkozik, mint a Dungeon Siege III egyik karaktere. Az Obsidian szép módszeresen csöpögteti az információkat a megjelenés előtt.

Bővebben

Csúszik a Dungeon Siege III

A Dungeon Siege III akció-RPG játék megjelenése késik, igaz nem túl sokkal. Európában május 27. helyett június 17-én érkezik az üzletek polcaira.

Bővebben

Dungeon Siege III – Lucas Vignette trailer

Közeledik a Dungeon Siege III megjelenés, s folytatódik a karaktereketbemutató videósorozat. Ezúttal Lucas áll a középpontban, aki igazán nem lacafacázik.

Bővebben

Dungeon Siege III – Katarina trailer

Új videó jelent meg a Square Enix gondozásában megjelenő Dungeon Siege III-ból, mely a játék egyik karakterére, Katarinára fókuszál.

Bővebben

Dungeon Siege III – trailer

A vacsora mellé könnyed látnivaló, a május 27-én megjelenő szerepjátékból tesszük közzé a legújabb trailert. Az Obsidian akció-RPG-je már a harmadik részénél tart, a videó alapján eléggé ígéretesnek tűnik. A játék Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra jelenik meg.

Bővebben