F.E.A.R. 3 - Konzol Center
F.E.A.R. 3
Szerintünk 7.0
Szerintetek N.A.
 

F.E.A.R. 3 launch trailer

Alma gyermekei, Point Man és Paxton Fettel jövő héten elmebeteg útjukra indulnak a F.E.A.R. 3-ban, ez alkalomból a játék megkapta a megjelenés előtti launch trailer-ét.

Bővebben

F.E.A.R. 3 – Contractions mód

A Soul King és a Fucking Run mód után most videón a Contractions co-op mód, mely méginkább elbizonytalanít a játékkal kapcsolatban.

Bővebben

F.E.A.R. 3 – Fucking Run mód

A Warner Bros. végre bedobott a köztudatba egy multiplayer videót is a F.E.A.R. 3-ból, melyben a Fucking Run játékmódba nyerhetünk betekintést. Őrült rohanás.

Bővebben

F.E.A.R. 3 sztori trailer

Emlékeztek még Paxton Fettel-re az első F.E.A.R.-ből? Naná, aki játszott vele, biztos nem felejti el. A harmadik részben visszatér, ráadásul játszható karakterként, teljes valójában.

Bővebben

F.E.A.R. 3 multiplayer trailer

Az elmúlt hónapokban szinte mindent elmondtunk már a F.E.A.R. 3-ról, előzetes, képek és videók, de mozgásban még nem láttuk a multiplayer módot. Mostanáig.

Bővebben

F.E.A.R. 3 képregény trailer

A Day 1 Studios horrorjátéka, a F.E.A.R. 3képregény formában is megjelenik, ami a játék előzményeit meséli el. Ráadásul, trailert is kapott.

Bővebben

F.E.A.R. 3 story trailer

Kiváló story trailert kaptunk a készülőben lévő F.E.A.R. 3-ból, melyben meggyőződhetsz arról, hogy a co-op mód is kéz a kézben járhat a borzongással.

Bővebben

F.E.A.R. 3 kooperatív trailer

A F.E.A.R. 3-ban Alma két gyerekét irányíthatjuk kooperatív módban, s a ma napvilágot látott trailer ezt a lehetőséget mutatja be.

Bővebben

F.E.A.R. 3 – fejlesztői napló

Nagy volt a csend éve eleje óta a készülőben lévő F.E.A.R. 3 körül, most azonban megtört a jég, s előkerült egy fejlesztői napló.

Bővebben

F.E.A.R. 3 – trailer

Vizuálisan csiklandozzák a fejlesztők érzékeinket, egy rövidke trailert tettek közzé a készülőben lévő F.E.A.R 3-ból. A videó mellé jó hír is társul: a fejlesztők megerősítették, hogy a kampány módban Paxton Fettel is játszható karakter lesz.

Bővebben