Fallout: New Vegas - Konzol Center
Fallout: New Vegas
Szerintünk 7.5
Szerintetek N.A.
 

Fallout: New Vegas Ultimate Edition bejelentés

A Bethesda bejelentette abbéli tervét, hogy újból kiadja a Fallout: New Vegas játékát, méghozzá egy Ultimate Edition formájában. Kissé meglepő a hír, ugyanis az alapjáték nem aratott valami nagy sikert. Lehet, hogy pont ez az ok.

Bővebben

Fallout: New Vegas DLC féláron XBLA-n

A Microsoft 12 napos karácsonyi promóciója keretében ezúttal a Fallout 3 és a Fallout: New Vegas kapott nagyon attraktív árcédulát, egészen pontosan féláron lehet letölteni hozzájuk a kiegészítőket.

Bővebben

Fallout: New Vegas – Old World Blues DLC

A harmadik, egyben utolsó előtti DLC-jéhez érkezik a Fallout: New Vegas, mely kicsit horroros beütést kapott. Mellékeljük a videót.

Bővebben

Videón a Fallout: New Vegas DLC

Jövő héttől letölthető a Honest Hearts, a Fallout: New Vegas legújabb kiegészítője. A DLC xbox 360 és PC platformokon debütál, PS3-ra majd a PSN visszaállását követően. Videó.

Bővebben

Fallout: New Vegas – gondok az X360 javítással

A Fallout: New Vegas legújabb javításával meggyűlt a baja néhány Xbox 360 tulajnak, ugyanis a patch nagyobb galibát okozott, mint hasznot.

Bővebben

Fallout: New Vegas – Honest Hearts DLC

Néhány hónappal ezelőtt az a hír járta, hogy a Bethesda egy új New Vegas DLC-n dolgozik, melynek címe, Honest Hearts. Azóta videó is kiszivárgott a DLC-ről.

Bővebben

Fallout: New Vegas – három DLC a láthatáron

Aki kedveli a Fallout franchise-t, annak jó hírekkel szolgálunk: három új DLC is közeleg a Fallout: New Vegas-hoz. Ráadásul, ez még nem minden. A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan három letölthető csomag érhető el a Fallout: New Vegas-hoz.

Bővebben